Home Asociatii EPAL va înființa prima școală internațională de profil

EPAL va înființa prima școală internațională de profil

EPAL va înființa prima școală internațională de profil

Asociația Europeană a Producătorilor de Paleți – EPAL va lansa la începutul lunii iunie, la Düsseldorf, în Germania, Academia EPAL, prima școală de profil de la nivel mondial.

Instituția va instrui concesionarii, furnizorii și utilizatorii din domeniul paleților. Cursanții vor dobândi cunoștințe despre euro-paleții de înaltă calitate EPAL și despre utilizarea paleților pe piața mondială. În calitate de centru de excelență, academia va promova, de asemenea, schimburile internaționale de experiență.

Programa educațională, care va cuprinde cursuri de instruire, simpozioane, seminarii și colocvii se va adresa utilizatorilor de euro-paleți EPAL din industrie și comerț, experților în logistică, furnizorilor, producătorilor și reparatorilor licențiați. Aceasta va fi completată pe parcurs de cursuri despre calitatea lemnului, sustenabilitate, strategii de încărcare, protecția muncii și cadrul legal al acestui domeniu, precum și seminarii pe tema problemelor contractuale și a evaluării și recepționării paleților.