Home Companii Govnet va organiza în premieră un forum dedicat sectorului de curierat și servicii poștale

Govnet va organiza în premieră un forum dedicat sectorului de curierat și servicii poștale

Govnet va organiza în premieră un forum dedicat sectorului de curierat și servicii poștale

GOVNET Conferences va organiza Courier&Postal Services Forum 2014, prima conferință din România dedicată exclusiv sectorului de curierat și servicii poștale, unul dintre cele mai dinamice din piață și a cărui dezvoltare a fost puternic accelerată în ultimii ani de avansul segmentului de comerț online.

Evenimentul, sprijint de AOCR – Asociația Operatorilor de Curierat din România, ARMAD – Asociația Română de Marketing Direct, ARMO – Asociația Română a Magazinelor Online și Poșta Română, se va desfășura pe 13 martie, la hotelul Athenee Palace Hilton din București.

Courier&Postal Services Forum 2014 va reuni atât marii operatori de curierat din România, cât și ceilalți factorii implicați în această arie de activitate – furnizorii sau reprezentanții din zone conexe, precum cele juridice și de finanțare, în vederea creării un cadru propice de dezbatere a subiectelor de interes pentru piața de curierat și servicii poștale.

În cadrul conferinței vor fi abordate subiecte precum soluțiile inovative privind plata (online sau cash), administrarea flotelor, perspectivele legate de finanțarea afacerilor sau de eficientizare a costurilor.

Pentru detalii suplimentare, contactați:

Adrian Ion

Publisher

Tel: 021 210 52 87

adrian.ion@govnet.ro

www.govnet.ro