Home Logistics 3 PL Grupul Deußen cumpără divizia de retail a Logwin

Grupul Deußen cumpără divizia de retail a Logwin

Grupul Deußen cumpără divizia de retail a Logwin

Furnizorul global de servicii logistice integrate Logwin şi-a vândut divizia de retail către Last Mile Optimizer GmbH, o companie a grupului Deußen Logistics, cu începere de la 16 martie 2023, informează compania într-un comunicat.

În prezent, aproximativ 24 de milioane de articole de îmbrăcăminte pe umeraşe sunt transportate anual pentru 900 de clienți prin intermediul rețelei Logwin către sucursalele magazinelor germane. În plus, rețeaua gestionează 2,3 milioane de cutii de carton, 250.000 de paleți, 370.000 de biciclete și 140.000 de cărucioare dotate cu containere returnabile. În afară de fashion, compania se concentrează pe industrii precum cosmetice, articole sportive, dar și echipamente electronice. În total, aprovizionează circa 20.000 de puncte de vânzare pentru clienţii săi.

Ca parte a diviziei de retail, Grupul Deußen preia locațiile rețelei din Melle, Langenfeld, Aschaffenburg, Renningen și Kassel, care cumulează aproximativ 200 de angajați. Anul trecut, mai arată compania, divizia Logwin a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 70 de milioane de euro. Pe lângă propriile sucursale, în distribuția de mărfuri la nivel european compania germană de logistică are parteneriate cu un număr mare de transportatori.

Suntem încântați să ne extindem în continuare activitățile de expediere cu ajutorul reţelei Logwin și le urăm bun venit noilor angajați în cadrul grupului Deußen”, explică Ronny Deußen, proprietar și director general al Last Mile Optimizer GmbH. „Activitățile din retail reprezintă o completare a activităților noastre anterioare în domeniul distribuției. Ne bucurăm să putem continua parteneriatele pe termen lung cu clienții renumiți.

În România, compania are o subsidiară din 2019, prin intermediul căreia furnizează servicii de depozitare şi transport rutier.