Home Logistics 3 PL H. Essers a achiziționat compania de transport Verstraete

H. Essers a achiziționat compania de transport Verstraete

H. Essers a achiziționat compania de transport Verstraete

Furnizorul de servicii logistice H. Essers a preluat compania Verstraete, cu sediul în Flandra de Vest, specializată în transportul materialelor de construcții și logistica echipamentelor și instalațiilor și depozitarea pieselor de schimb.

Preluarea Verstraete are ca scop deservirea mai multor regiuni și oferirea de  servicii din ce în ce mai specializate și soluții sustenabile de supply chain în sectorul de transport.

Noua achiziție îi va permite H. Essers, care este activă de câțiva ani pe segmentul logisticii de utilități (servicii municipale, infrastructură, construcții) prin intermediul companiei Geertrans-Hellings, să dezvolte și mai mult acest segment de business.

Totodată, tranzacția va permite acoperirea unei regiuni geografice mai mari: Verstraete, care are o bază de 300 de clienți, furnizează servicii de transport regional în provinciile din vest și în nordul Franței, pe când H. Essers este activ în provinciile din estul Belgiei, în Olanda și Luxemburg.

După finalizarea achiziției, reprezentanții Verstraete vor rămâne implicați în activitățile companiei. Cei 62 de angajați și flota care constă în 56 de capete tractor și 76 de trailere vor fi preluate de H. Essers.