Home Logistics 3 PL Honeywell Voice Technology – CONNECT Humans with Robots

Honeywell Voice Technology – CONNECT Humans with Robots

Honeywell Voice Technology – CONNECT Humans with Robots

Pe 20 martie, la Hotel Crowne Plaza, în București, Total Technologies împreună cu partenerul său în România, Honeywell au organizat evenimentul Honeywell Voice Technology CONNECT Humans with Robots. Total Technologies, principalul partener Honeywell in Romania, este o companie IT cu o experientă de peste 25 de ani, specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID si Pick by Voice in aplicații de colectare și prelucrare automată a datelor, soluții mobile și fixe de printare.

Evenimentul a reunit parteneri, clienţi și potenţiali clienţi din diferite industrii: transport, curierat, retail, pharma, automotive, specialiști în logistică ce, într-un mediu tot mai competitiv, se confruntă cu nenumărate provocări.

Cătălin Ivana, Sales Manager Total Technologies

“Infrastructura precară ce transferă presiunea către depozite, care trebuie să pregătească marfa pentru livrare într-un timp mai scurt, dar cu acurateţe,preţul carburantului în continua creștere care determină nevoia de soluţii de eficientizare pentru a ţine costurile sub control și lipsa forţei de muncă, și, mai mult, a forţei de muncă bine pregătite, sunt provocări din industria logistică pe care le-am identificat și pentru care Total Technologies oferă soluţii și întreg suportul tehnic necesar pentru a vă ajuta să treceţi peste ele” a explicat Cătălin Ivana, Sales Manager Total Technologies.

Soluţia pick by voice Vocollect, modul în care soluţiile digitale, software și servicii schimbă peisajul logistic, serviciile Honeywell, mentenanţă și aplicaţii– Movilizer, C-Freight, C-Retail sau roboţii autonomi Fetch sunt doar câteva din soluţiile prezentate în cadrul evenimentului.

 Vocollect – acurateţe ridicată în picking 

Tehnologia pick by voice de la Vocollect vine în sprijinul utilizatorilor, oferindu-le suport pentru a-și îndeplini sarcinile cât mai repede și cu o acurateţe ridicată. Vocollect Pick By Voice traduce sarcinile în comenzi vocale care direcţionează lucrătorul către o zonă dintr-un anumit sector, iar acesta confirmă locaţia pronunţând un număr de identificare în sistemul de recunoaştere vocală. Atunci când este necesar, în proces se poate activa chiar şi recunoaşterea vocală a numărului de serie inscripţionat pe produs. Sarcinile de selecţie, aprovizionare, depozitare sunt generate de sistemul central (WMS sau ERP) şi transmise wireless către terminalele mobile din dotarea lucrătorilor. În România, soluţia a fost implementată în cadrul depozitelor FAN Courier, cu rezultate foarte bune. Soluţia a dus la scăderea de 5 ori a erorilor și triplarea productivităţii operatorilor. Un alt beneficiu al implementării Vocollect este reducerea timpului necesar pentru trainingul utilizatorilor, de la 3 zile la numai 2 ore. Iulian Vasilovici, Digital Solutions Manager a făcut și o demonstraţie live, arătând cât de simplu este de folosit soluţia și ce beneficii poate aduce în termini de productivitate și eficienţă.

Mobility Edge

Bogdan Gheorghe, Business Development Manager Honeywell a vorbit despre Mobility Edge, platforma de dispozitive mobile dezvoltată de Honeywell, care oferă un ciclu de viaţă extins al echipamentelor.

“Schimbarea frecventă a echipamentelor industriale, a formei, a sistemelor de operare înseamnă training suplimentar pentru angajaţi, o perioadă de acomodare și o scădere a productivităţii. Honeywell a realizat la nivel global un parteneriat cu Google pentru partea de soft și Qualcomm pentru partea de hard și am dezvoltat o platformă unică pentru echipamentele sale care permite păstrarea formei echipamentului pentru o perioadă îndelungată. Ce înseamnă acest lucru? Dacă astăzi veţi cumpăra un echipament parte din Mobility Edge, îl veţi putea folosi pentru următorii 7 ani. Softul se va putea utiliza pentru următorii 7 ani.”

Fetch Robotics în România prin Total Technologies

Compania americană, Fetch Robotics furnizează o soluţie unică pe piaţă – primul robot mobil autonom cu platformă în cloud. Avantajul acestei soluţii este că se poate instala și poate fi gata de lucru în câteva ore și se pretează pentru o multitudine de aplicaţii, inclusiv manipularea materialelor și colectarea de date, având la bază o platformă comună în cloud. Soluţia robotică Fetch reduce costurile, îmbunătăţește productivitatea și eficienţa, putând fi utilizată fără probleme lângă personalul din depozit.