Home Logistics IRCAT implementeaza solutii Novensys

IRCAT implementeaza solutii Novensys

Datorita competentelor si a experientei in implementari ERP, Novensys a castigat licitatia publica organizata pentru implementarea sistemului de gestiune a resurselor intreprinderii la IRCAT-CO.

„Decizia de a implementa un nou sistem ERP a venit din analiza fluxurilor interne din cadrul companiei, constientizand astfel ca vechea solutie nu mai corespunde nevoilor crescande de informatii centralizate si ca informatiile provenite din diferitele sisteme informatice existente la acel moment fragmenteaza si intarzie procesul decizional ducand astfel la costuri din ce in ce mai mari la nivel operational”, a declarat Adrian Dragomir, General Manager IRCAT-CO.
Novenys a identificat si propus Microsoft Dynamics AX 2009 ca fiind cea mai potrivita solutie care face fata si sustine nu numai operatiunile actuale, dar si intentiile de dezvoltare si extindere ale business-ului IRCAT-CO. Implementarea Microsoft Dynamics AX 2009 optimizeaza operatiunile IRCAT-CO si va centraliza toate ariile functionale necesare dezvoltarii companiei.
„Avem incredere ca implementarea solutiei Microsoft Dynamics AX 2009 cu ajutorul specialistilor de la Novensys va asigura planificarea si optimizarea in detaliu a fluxurilor de aprovizionare, a distributiei si a vanzarilor. Primul avantaj major pe care l-am identificat deja este interfata cu utilizatorul, deosebit de prietenoasa si integrarea acesteia cu solutiile Microsoft Office pe care le folosim deja”, a completat Adrian Dragomir, General Manager IRCAT-CO.
Compania a beneficiat de finantare din fonduri structurale pe linia de finantare 3.1 “Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri”, pentru proiectul “Implementarea unui sistem informatic integrat la nivelul firmei IRCAT-CO”. Semnarea contractului intre Novensys si IRCAT-CO a avut loc la finalul anului trecut, specialistii Novensys incepand deja implementarea.
„Novensys este expert in transformarea informatiei brute in informatie inteligenta, utila si aplicabila in mediul de business – genul de informatie care arata directiile de urmat si care creeaza premisele evolutiei unei companii”, sustine Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board, completand: „Venim cu o abordare proprie a proiectelor in asa fel incat sa valorificam cat mai bine in avantajul clientilor know-how-ul specific pe care il detin profesionistii nostri”.
Despre Novensys – Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Premium Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.