Home Companii Premiu pentru FM Logistic

Premiu pentru FM Logistic

FM Logistic, furnizor internaţional de servicii logistice, a fost numit “Cel mai bun furnizor de servicii logistice al anului 2010” la categoria Integrarea Producătorilor şi Distribuitorilor în Supply Chain. Premierea Furnizorilor de Servicii Logistice ai anului 2010 a avut loc în cadrul Galei de decernare a premiilor pentru Logistică şi Transport organizată la hotelul Sofitel Victoria din Varşovia.
La eveniment au participat aproximativ 500 de manageri de top din domeniul logisticii. „Furnizorul de Servicii Logistice al Anului” este un studiu obiectiv al satisfacţiei clienţilor companiilor logistice care se organizează din anul 2002. Realizatorii acestui studiu sunt agenţia de cercetare Data Group Consulting şi editura Wydawnictwo Eurologistics. Cercetarea se realizează pe baza unui interviu telefonic în timpul căruia intervievatorii folosesc un chestionar standard. Intervievaţii sunt persoane responsabile de contactul cu operatorii logistici. Rezultatul studiului “Furnizorul de Servicii Logistice al Anului” reflectă informaţii obiective cu privire la scopul şi calitatea serviciilor oferite de către jucătorii de pe piaţa logisticii. Prin participarea la acest studiu, companiile de logistică au ocazia de a colecta informaţii obiective din piaţă despre modul de evaluare al afacerii lor într-un mediu competitiv. De asemenea au oportunitatea de a-şi promova brand-ul şi reuşitele. Rezultatele studiului vor servi drept informaţie valoroasă pentru managerii companiilor interesate de servicii logistice. Yann Belgy- Director General FM Logistic Polonia explică – Dupa premiul “MOBILE”, acesta este al doilea acordat firmei FM Logistic în acest an dificil pentru industria logistica. Beneficiind de recunoaştere într-un studiu complexl şi valoros precum « Furnizorul de servicii Logistice al Anului” avem dovada faptului că suntem percepuţi de clienţi ca fiind partenerii lor, oferindu-le cele mai bune soluţii logistice ».

Despre FM Logistic în Polonia: FM Logistic este o companie franceză înfiinţată în anul 1967 care deţine 53 de platforme logistice în Europa şi Asia. În Polonia, cele 9 platforme sunt localizate în Mszczonów, Tomaszów Mazowiecki, Wolbórz, Wola Bykowska, Piotrków Trybunalski, Chorzów, Pruszków, Błonie şi Olszowa. Sediul central FM Logistic în Polonia este Mszczonów. FM Logistic furnizeaza servicii de depozitare, manipulare, transport naţional şi internaţional şi servicii cu valoare adaugată precum: co- manufacturing şi co-packing. Compania are peste 2700 de angajaţi în Polonia şi aproximativ 12 000 de angajaţi în toată Europa. FM Logistic în Polonia ocupă 450 000 metri pătraţi spaţiu de depozitare, 500 000 locaţii pentru paleţi şi 1200 camioane. Este un exemplu de companie eficient condusă şi orientată spre nevoile clienţilor. Compania îşi consolidează constant poziţia în industriile de top de unde provin şi clienţii săi: retaileri, producători de produse alimentare, cosmetice, farmaceutice, produse de ingrijire a locuintei , detergenţi, echipamente IT şi produse din industria auto.