Home Logistics Jungheinrich relansează electro-stivuitoarele din Seria 2 și 3

Jungheinrich relansează electro-stivuitoarele din Seria 2 și 3

Jungheinrich relansează electro-stivuitoarele din Seria 2 și 3

Producătorul german de echipamente pentru manipulat marfa Jungheinrich relansează seriile 2 și 3 de stivuitoare electrice contrabalansate. Hidraulica, siguranța și software-ul echipamentelor au fost complet optimizate.

Pe 1 octombrie 2021, primul stivuitor din noua generație a părăsit linia de producție a fabricii Jungheinrich din Moosburg.

Seriile 2 și 3 includ douăsprezece modele diferite de stivuitoare. Disponibile ca modele cu trei sau patru roți, aceste stivuitoare pot ridica sarcini de la 1.300 la 2.000 kg până la 7.000 mm. Cu o viteză maximă de până la 17 km / h, acestea asigură operațiuni eficiente în depozite și în afara acestora.

Odată cu procesul de relansare și modernizare a celebrelor serii de stivuitoare, Jungheinrich a mărit performanța hidraulică a echipamentelor cu până la 20%. Acest lucru duce la o creștere considerabilă a performanței de manipulare. În viitor, stivuitorul standard EFG 320 va putea manevra cu până la cinci tone mai mult pe oră. Noua hidraulică asigură, de asemenea, o eficiență și o performanță considerabil mai mari atunci când se lucrează cu accesorii speciale, cum ar fi furcile telescopice, accesoriile rotative sau cu cleme. În același timp, consumul de energie pentru manipularea unui palet a fost redus cu până la zece procente. „Cu aceste noi îmbunătățiri, stivuitoarele din seria 2 și 3 fac o treabă și mai bună pentru a satisface nevoia clienților noștri de a avea o intralogistică eficientă și durabilă. Acest lucru se reflectă în numeroasele comenzi primite ”, spune Thomas Angstenberger, manager de produs pentru electrostivuitoare în cadrul Jungheinrich.

Siguranță îmbunătățită datorită software-ului ajustat

În plus, Jungheinrich a sporit siguranța de funcționare a electrostivuitoarelor. Un nou software de direcție monitorizează permanent funcțiile de acționare, lucru, hidraulică și direcție. Acest lucru are ca rezultat mai multă siguranță, mai puține accidente și o productivitate crescută pentru echipamente. Pe lângă noul software, noile electrostivuitoare au integrate sisteme de asistență dezvoltate de Jungheinrich și de funcții standard de siguranță, cum ar fi frâna automată de parcare. Protecția suplimentară împotriva coliziunilor în zonele critice de depozitare este garantată de Jungheinrich zoneCONTROL.

 Baterii PureEnergy și litiu-ion pentru eficiență energetică

Electrostivuitoarele din seria 2 și 3 sunt echipate cu motoare trifazate de ultimă generație și tehnologia PureEnergy dezvoltată de Jungheinrich, care asigură eficiență din punct de vedere energetic. În plus, echipamentele sunt disponibile cu tehnologie de ultimă generație litiu-ion. Bateriile permit încărcarea intermediară rapidă și convenabilă și, prin urmare, sunt ideale pentru operațiunile în mai multe schimburi. „Durata de viață a bateriilor litiu-ion este de trei ori mai mare decât a sistemelor convenționale de stocare a energiei. Ne așteptăm ca mulți dintre clienții noștri să opteze pentru tehnologia noastră litiu-ion și am modificat procesele de asamblare în fabrica din Moorsburg în consecință”, spune Thomas Angstenberger.