Home Logistics Depozitare Eveniment Vectra Eurolift Service – soluții pentru manipularea eficientă a mărfurilor

Eveniment Vectra Eurolift Service – soluții pentru manipularea eficientă a mărfurilor

Eveniment Vectra Eurolift Service – soluții pentru manipularea eficientă a mărfurilor

Vectra Eurolift Service organizează pe data de 7 Iunie 2018 la sediul din București, în parteneriat cu Enersys și Forklift Safety, un eveniment dedicat profesioniștilor in domeniul logisticii. Prima tematică de discutie a evenimentului va fi legată de bateriile de tracțiune – tehnologii de viitor în domeniul bateriilor de tracțiune și sisteme inteligente de monitorizare a bateriilor, iar cea de-a doua temă va viza sistemele de sisteme de evitare a coliziunilor pentru stivuitoare și pietoni.

Enersys este liderul global în fabricarea bateriilor de tracțiune, oferind clienților săi o gamă largă de acumulatori, pentru orice tip de aplicație. Grupul Enersys deține peste 20 de fabrici de producție și montaj în întreaga lume, având dealeri în mai mult de 100 de țări. Gama de produse a producătorului cuprinde baterii de tracțiune, de semitracțiune, baterii staționare, încărcătoare pentru baterii și accesorii pentru acumulatori.

Forklift Safety este o companie românească ce comercializează sisteme de evitare a coliziunilor pentru stivuitoare, sisteme de management al flotei și al depozitelor. Gama de produse a fost dezvoltată astfel încât să ofere numeroase beneficii utilizatorilor, cum ar fi:

– monitorizarea flotei de utilaje, în timp real;

– optimizarea depozitului astfel încât să fie utilizat numărul corect și necesar de utilaje pentru fiecare departament;

– reducerea costurilor cu mentenanța utilajelor;

– responsabilizarea operatorilor de utilaje, crescând siguranța și reducerea daunelor.

Evenimentul va fi unul interactiv, cu demonstrații și prezentări practice, menit să ofere soluții în buna desfășurare a operațiunilor de manipulare a mărfurilor.