Home Intermodal sennder intră pe piața de transport rutier de marfă din România

sennder intră pe piața de transport rutier de marfă din România

sennder intră pe piața de transport rutier de marfă din România

sennder se extinde pe piața de transport din România și devine primul freight forwarder digital din regiune.

Compania, prezentă la nivel european cu 11 birouri, își continuă expansiunea strategică a rețelei de transportatori. Odată cu deschiderea biroului de la București, freight forwarderul își consolidează prezența în Europa Centrală și de Est, unde mai are birouri în Polonia și țările baltice.

Cu peste 90.000 de șoferi și 25.000 de companii de transport, România este una dintre piețele cu cea mai rapidă dezvoltare a sectorului logistic din Europa. În plus, este o poartă de acces esențială între Europa Centrală și de Est. De atunci, compania a cunoscut o creștere rapidă în regiune prin prisma ofertelor sale digitale, care aduc eficiență și transparență pe piața de transport.

“Suntem încântați să anunțăm extinderea operațiunilor în România, una dintre cele mai mari piețe logistice din Europa. Deschiderea acestui birou este un pas important în aducerea viziunii noastre de a utiliza tehnologia în logistică pentru un viitor sustenabil în regiune. Pe măsură ce ne creștem amprenta în Europa, continuăm să aducem noi oportunități pentru transportatori și expeditori, pentru a oferi transporturi rutiere mai eficiente într-o piață complex și impredictibilă,” spune Tom Christenson, COO sennder.

Planurile sennder în România

Operațiunile sennder în România sunt conduse de Bogdan-Gabriel Steliean, care are peste 10 ani de experiență în logistică în cadrul unor companii precum cargo partner, DHL Freight sau GEFCO. Planurile sennder pentru piața locală vizează extinderea echipei de la 11 angajați în prezent la 40. Compania recrutează activ pentru poziții din toate departamentele – HR, financiar sau vânzări.

Bogdan-Gabriel Steliean, Senior Manager, Operations a declarat: “Deschiderea noului birou este un pas logic în creșterea densității de transportatori a rețelei. Având în vedere că logistica în Europa se confruntă cu volatilitate, ne uităm la consolidarea poziției ăn Europa Centrală și de Est prin creșterea numărului de transportatori și expeditori. Așteptăm cu nerăbdare să devenim un partener de încredere pentru transportatorii și expeditorii din România care vor beneficia de pe urma platformei digitale a sennder.”

Misiunea sennder este să utilizeze informațiile din platforma digitală pentru a crea rețele de transport eficiente.  Prin intermediul platformei sale digitale, compania connectează expeditorii cu transportatorii mici și mijlocii și le oferă mai multe rute, o mai mare vizibilitate și reducere de costuri, ajutând în același timp la scăderea emisiilor de CO2.

sennder are capacitatea de a oferi expeditorilor și transportatorilor mai multe rute, vizibilitate sporită și economii mai mari, ajutând în același timp și în scăderea emisiilor. Platforma include 40.000 de camioane, cu peste 1 milion de încărcături transportate până în prezent.