Home Companii Lidl România are un nou Director Naţional de Vânzări și Logistică

Lidl România are un nou Director Naţional de Vânzări și Logistică

Lidl România are un nou Director Naţional de Vânzări și Logistică

Începând cu 1 mai 2016, Ionuț Preda este noul Director Național de Vânzări și Logistică al retailerului Lidl România și membru al Consiliului de Conducere al companiei.

Cu o experienţă de peste 11 ani în domeniul retailului internațional, dintre care peste 8 ani în cadrul companiei Lidl, Ionuţ Preda îl succedă în funcție pe Frank Wagner, care de la finalul anului trecut a preluat conducerea întregii companii.

În cadrul Lidl România, Ionuţ Preda a ocupat iniţial funcţia de Director de Vânzări, iar mai apoi, de Director al Sediului Regional Iernut, coordonând operațiunile și vânzările companiei pentru zona centrală și de nord-vest a țării.

Cu experiență acumulată atât în Germania, cât și în România, executivul a urmat cursurile Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București. Pregătirea sa profesională a continuat apoi cu un program de masterat în Slovacia și un MBA în Marea Britanie.

Din Consiliul de Conducere Lidl, prezidat de Frank Wagner, mai fac parte Sergiu Fală, în calitate de Director Național de Servicii Centrale și Expansiune, Antoniu Radu, Director Național Administrativ și Marco Giudici, Director Național de Achiziții și Marketing.