Home Logistics Ambalare Noi servicii în portofoliul MSL Logistic Services

Noi servicii în portofoliul MSL Logistic Services

MSL Logistic Services, singurul furnizor independent de servicii logistice pentru industria farmaceutică din România intenţionează să îşi diversifice portofoliul de servicii oferite prin extinderea activităţii către zona de fabricare parţială, respectiv etichetarea şi ambalarea medicamentelor, după ce compania a obţinut autoirzarea de „Bună Practică de Fabricaţie“ pentru medicamentele de uz uman.

Autorizarea BPF permite furnizarea de servicii de etichetare-reetichetare şi ambalare/reambalare, alături de activităţile de depozitare, manipulare şi transport al produselor, activitatea MSL Logistic Services extinzându-se semnificativ. Astfel, compania se aşteaptă la o creştere cu 20% a cifrei de afaceri în 2014 comparativ cu 2013.

Pentru a primi autorizarea BPF şi pentru a respecta toate condiţiile impuse, compania a investit aproximativ 100.000 euro atât în pregătirea personalului, cât şi în amenajarea locaţiei şi achiziţia echipamentelor.

Prin extinderea serviciilor în zona de ambalare, etichetare etc, MSL Logistic Services va acoperi practic toate categoriile de activităţi de care ar putea avea nevoie un producător de medicamente.