Home Logistics Depozitare O nouă investiție în Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea

O nouă investiție în Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea

O nouă investiție în Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea

Compania TREI BRUTARI, al doilea cel mai mare producător de pâine din România, investește 6,7 milioane euro în construcția unei unități de producție pentru specialități și produse de patiserie în Parcul Industrial Eurobusiness I din Oradea.

Pe data de 17 mai s-a semnat contractul cu Agenția de Dezvoltare Locală Oradea. Investiția va duce la crearea a 20 de noi locuri de muncă.

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, în calitate de administrator al parcurilor industriale din municipiul Oradea și din județul Bihor, a atribuit societății TREI BRUTARI S.R.L. o parcelă de 8.760 mp, pe baza depunerii unei scrisori de intenție și a parcurgerii procedurii de negociere directă, desfășurată la finalul lunii februarie 2022, pentru Parcul Industrial Eurobusiness I.

TREI BRUTARI este al doilea cel mai mare producător de pâine din România, cu peste 400 de angajați în trei fabrici din Târgoviște, Iași și Buzău. Printre brandurile cu notorietate din portofoliu se numără Boiereasca, Stela Franzela, Chef Papa, dar și Grand Papa sau Poieni, marca cu istorie de peste 50 ani în industria biscuiților din România. Din 2023 compania urmează să își extindă activitatea și să desfășoare activități de producție specialități și patiserie, activități de cross-dock, picking și distribuție.

„Reprezentanții societății TREI BRUTARI S.R.L au declarat că au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect și în alte zone din țară, dar au ales Oradea datorită diversității consumatorilor din această piață, precum și datorită poziționării geografice. Suntem încântați de faptul că tot mai multe companii cu capital românesc reușesc să investească și să-și extindă activitatea și în alte zone din țară”, a precizat Alina Silaghi, directorul Agenția de Dezvoltare Locală Oradea.