Home Logistics Green Logistics ONE și PSA accelerează decarbonizarea transportului maritim

ONE și PSA accelerează decarbonizarea transportului maritim

ONE și PSA accelerează decarbonizarea transportului maritim

Aliniindu-se eforturilor de decarbonizare și promovare a practicilor sustenabile în transportul maritim, Ocean Network Express (ONE) și filiala PSA International, PSA Corporation, vor lucra împreună pentru a reduce amprenta asupra mediului și a aduce în industrie soluții durabile.

Cele două companii au semnat pe 28 iulie un Memorandum de Înțelegere (MOU) pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră (GES), „lucrând în direcția unei industrii maritime mai responsabile și mai ecologice în viitor”.

Colaborarea include arii precum îmbunătățirea fluxului de containere și a serviciilor de terminale pentru operațiunile ONE, ceea ce va duce la o reducere a emisiilor de dioxid de carbon.

“Sustenabilitatea se află în centrul strategiei PSA și rezonăm cu obiectivele ONE de reducere a emisiilor.  ONE a fost un partener de lungă durată al PSA și suntem încântați să lucrăm cu ei pentru a atinge obiectivul de reducere a amprentei de carbon, combaterea schimbărilor climatice și pentru a construi o industrie maritimă, rezistentă la incertitudinile legate de mediu”, a comentat Ong Kim Pong, CEO regional Asia de Sud-Est, PSA International.

Yasuki Iwai, directorul general al diviziei de produse și rețea ONE, a remarcat: „Suntem foarte încântați să vedem acest parteneriat pe termen lung evoluând, în care ambele părți abordează această provocare comună a reducerii emisiilor în transportul maritim.”