Home Industrii Parteneriat în vremea COVID-19: Angajații Ikea România vor lucra temporar în fabrica Zentiva

Parteneriat în vremea COVID-19: Angajații Ikea România vor lucra temporar în fabrica Zentiva

Parteneriat în vremea COVID-19: Angajații Ikea România vor lucra temporar în fabrica Zentiva

Zentiva Group a anunțat încheierea unui acord cu IKEA în baza căruia cele două companii vor colabora pe durata pandemiei COVID-19. Ca parte a colaborării, Zentiva România va angaja timp de 3 luni 18 angajați IKEA România pentru a susține producția de medicamente, ca urmare a creșterii cererii din această perioadă.

În cadrul Zentiva facem tot ceea ce putem pentru a ajuta autoritățile în lupta cu COVID-19. Zentiva lucrează în prezent la mai multe proiecte în Europa și pe alte continente pentru a asigura fluxul de medicamente necesare și a proteja oamenii. Aplaudăm inițiativa IKEA și ne bucurăm că se alătură eforturilor noastre de a produce medicamentele atât de necesare pentru pacienți. Credem că acest tip de colaborare poate fi replicat în întreaga economie și ajută angajații din domeniile unde activitatea este restricționată în această perioadă“ a declarat Margareta Tănase, director de producție al fabricii din București a Zentiva România.


“Pentru a susține măsurile autorităților de stopare a pandemiei, am închis toate magazinele și punctele de ridicare începând cu 20 martie 2020. Până când viața va reveni la normal și putem să primim din nou clienții în magazinele noastre, le-am oferit colegilor noștri posibilitatea de a se alătura, voluntar, altor companii care produc și distribuie diferite bunuri esențiale în lupta împotriva pandemiei. Suntem fericiți că anunțăm că astăzi primul grup format din 18 angajați IKEA se alătură Zentiva România“
a spus Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

Zentiva și Ikea plănuiesc să extindă acest parteneriat și în alte țări pentru a susține lupta împotriva virusului.