Home Logistics 3 PL NUNNER Logistics achiziționează GTI Logistics

NUNNER Logistics achiziționează GTI Logistics

NUNNER Logistics achiziționează GTI Logistics

După achiziția de succes a Lackner&Schwartz Romania, în 2015, NUNNER LOGISTICS adaugă în portofoliul său GTI Logistics. Fondată  în 2003, compania GTI Logistics este unul dintre cei mai importanți furnizori autohtoni de logistică de contract, având depozite în București, Timișoara, Cluj-Napoca și Bacău.

NUNNER Logistics și GTI Logistics au încheiat încă din 2014 un parteneriat pe segmentul de distribuție domestică și depozitare. Achiziția va contribui la întărirea poziției companiei olandeze într-una dintre zonele cu cea mai rapidă creștere din Europa.

“Piața de logistică din România este o piață cu o creștere importantă și ne așteptăm să depășească alte țări din regiune” a declarat Erwin Cootjans, CEO NUNNER Logistics. “Această achiziție întărește considerabil poziția NUNNER Logistics în Europa de Est și ne aflăm într-o poziție unică în care putem profita de oportunitățile care ni se oferă.”

“Echipa de management a GTI este încântată să devină parte a NUNNER Logistics și să continue dezvoltarea companiei, acum cu sprijinul NUNNER Logistics. Și noi suntem foarte mulțumiți de parteneriatul cu NUNNER din ultimii ani” a adăugat Mihai Iancu, Managing Director GTI. “Echipa noastră excepțională, tehnologia de vârf de care dispunem și flexibilitatea care ne caracterizeaza ca și companie ne vor permite să ne integrăm rapid în noua organizație și să profităm de noii clienți, capacitatea adaugată și noile rute oferite de NUNNER Logistics. Este o zi importantă pentru angajații și clienții GTI” a adăugat Mihai Iancu. GTI se bucură de o poziție de lider printre clienții din zona de food și băuturi, FMCG, dar și pe segmentul produselor chimice, industriale și retail. Compania numără 80 de angajați și aproximativ 12.500 mp spații de depozitare.

“Cu ajutorul rețelei GTI, NUNNER Logistics va putea oferi bazei combinate de clienți un portofoliu mai larg de soluții de supply chain, de la transporturi multi-modale la livrarea de colete mici” a spus Gerhard Gerl, Managing Director NUNNER Logistics Romania.