Home Automotive Producția Policolor va crește cu 130% în 2019

Producția Policolor va crește cu 130% în 2019

Producția Policolor va crește cu 130% în 2019

Policolor S.A., unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de lacuri și vopsele, investește 5,4 milioane euro într-un complex ce include și o nouă fabrică. Lucrările la structura de rezistență a noii fabrici au fost deja finalizate, întregul proiect urmând să fie finalizat în aprilie 2019.

Noua unitate se ridică pe un teren de 2,5 hectare situat în vestul Bucureștiului, și aici vor fi produse vopsele, tencuieli, emailuri, lacuri, precum si produse conexe acestora (grunduri, amorse etc.). Prin extinderea și modernizarea tuturor activităților, compania își va crește capacitatea de producție proprie cu 130%, de la 11.000 de tone pe an, cât este în prezent, la 26.000 de tone pe an.

Dave Jordan, CEO al grupului Policolor – Orgachim

”Noul complex are prevăzut și un depozit propriu, la standarde de top pentru depozitare, cu sisteme de gestionare, picking și livrare performante pentru o desfacere optimă și performantă a produselor din stoc”, declară Dave Jordan, CEO al grupului Policolor – Orgachim.

Spațiile de depozitare vor ocupa în total 3.500 de metri pătrați, această investiție având drept obiectiv creșterea calității și cantității de produse fabricate de Policolor, dar și capacitatea de a livra mai repede produsele către clienți. De asemenea, noua locație va avea spații mai generoase pentru dezvoltare și inovație, prin crearea unor noi laboratoare de cercetare unde specialiștii departamentului de Research & Development vor lucra la diversificarea portofoliului de produse și branduri.

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unităţi de producţie de lacuri si vopsele: Policolor România şi Orgachim Bulgaria şi este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor şi lacurilor în zona Sud-Est Europeană.