Home Automotive Schimbare de management la Schaeffler România. Ștefan Gulacsi-Gologan este noul director general al companiei

Schimbare de management la Schaeffler România. Ștefan Gulacsi-Gologan este noul director general al companiei

Schimbare de management la Schaeffler România. Ștefan Gulacsi-Gologan este noul director general al companiei

Ștefan Gulacsi-Gologan este noul Administrator al Schaeffler România începând cu luna mai 2022. Acesta îi succedă lui Sorin Poteraș, care va urma noi oportunități de carieră în afara Grupului Schaeffler.

Ștefan Gulacsi-Gologan s-a alăturat Grupului Schaeffler în urmă cu 15 ani și a ocupat numeroase roluri de conducere în sectorul industrial, atât în România, cât și în Germania. Printre acestea se numără gestionarea mai multor segmente de producție, poziția de Director de Producție în locația din România și poziția de Manufacturing Leader în Tehnologia Componentelor de Rulment la sediul Grupului Schaeffler din Germania. În ultimii ani a ocupat poziția de director de fabrică pentru rulmenți de dimensiuni mari în Schaeffler România, deținând totodată și poziția de conducere CCO (Competence Center Operations) pentru rulmenți de dimensiuni mari pentru Grupul Schaeffler la nivel mondial.

„Suntem norocoși să avem pe cineva cu expertiza operațională și viziunea puternică a domnului Gulacsi-Gologan în poziția de conducere a Schaeffler România, una dintre cele mai mari locații ale Grupului Schaeffler. Așteptăm cu nerăbdare să beneficiem de viziunea și de îndrumarea sa, pe măsură ce continuăm să evoluăm și să ne executăm strategiile”, a declarat dl. Werner Günther, Chief Operations Officer pentru Europa și Divizia Industrială. „În numele întregului consiliu de administrație și al organizației, vreau să-i mulțumesc domnului Poteraș pentru munca, dedicarea și contribuțiile sale la Schaeffler și îi urez succes în inițiativele sale viitoare.”

Domnul Poteraș a activat în Grupul Schaeffler peste 18 ani, dobândind o vastă experiență în domeniul auto și industrial. În ultimii 5 ani a condus Schaeffler România cu succes printr-o fază de creștere puternică, în ciuda unui mediu economic dificil.

„Schaeffler România a devenit, prin implicarea și rezultatele remarcabile ale echipei de la Brașov, una dintre cele mai valoroase locații ale Grupului Schaeffler. Bazându-ne pe valorile de companie de familie, care stau la baza identității noastre, împreună cu această echipă puternică ne vom continua transformarea și creșterea ca unul dintre cei mai căutați și mai apreciați furnizori pentru clienții noștri globali din industrie și sectorul auto”, a declarat Ștefan Gulacsi-Gologan, noul director general al Schaeffler România.