Home Intermodal Soren Toft este noul CEO al MSC

Soren Toft este noul CEO al MSC

Soren Toft este noul CEO al MSC

MSC Mediterranean Shipping Company, lider global în transport și logistică are un nou CEO în persoana lui Soren Toft, care până la mijlocul lunii noiembrie a ocupat funcţia de Chief Operating Officer al Maersk.

“Pe măsură ce lumea transportului maritim continua să evolueze și se confruntă cu noi provocări, precum digitalizarea sau obiectivele de mediu impuse de către Organizaţia Maritimă Internaţională a Naţiunilor Unite (IMO), transportatorii de containere și clienţii acestora au în faţă o multitudine de obstacole și oportunităţăţi.

La MSC suntem încântaţi că domnul Toft va sprijini familia Aponte la conducerea acestei afaceri pentru a ne asigura că rămânem un lider global în anii ce urmează. Soren Toft le va raporta direct lui Diego Aponte, Președinte al Grupului și Gianluigi Aponte, fondator și Director al Grupului” se arată într-un comunicat al companiei.

Soren Toft are o carieră impresionantă în industrie, în ultimii 25 de ani lucrând pentru Maersk, unde a ocupat începând cu 2014 funcţia de COO.