Home Logistics Depozitare SPEEDWELL începe lucrările la proiectul industrial SPACEPLUS dedicat IMM-urilor

SPEEDWELL începe lucrările la proiectul industrial SPACEPLUS dedicat IMM-urilor

SPEEDWELL începe lucrările la proiectul industrial SPACEPLUS dedicat IMM-urilor

Dezvoltatorul Speedwell a obținut autorizația de construire pentru primul său proiect industrial, SPACEPLUS. Pentru primul depozit termenul de livrare este Q2 2022.

SPACEPLUS,  proiect lansat în 2021, introduce un nou concept pe piața din România. Produsul se adresează IMM-urilor aflate în căutare de soluții flexibile de depozitare, dar și de servicii și opțiuni extra. Conceptul oferă spații de închiriat pentru activități de depozitare sau de producție ușoară.

Primul depozit pune la dispoziția chiriașilor 10.000 mp de spații de închiriat, cu suprafețe între 400 și 600 mp și o înălțime utilă de 6 m. Pot fi închiriate și spații mai extinse, de până la 2.000 mp, prin cumularea mai multor unități. Spațiile de depozitare vor beneficia de încălzire, amenajare de spații de birouri și sprinklere. Mai mult, locația oferă acces rapid, pază 24 de ore pe zi și un concept durabil și modern.

Suntem nerăbdători să demarăm lucrările de construcție pentru SPACEPLUS. Lansarea unui produs și intrarea pe un segment nou de piață vin la pachet cu mult entuziasm care ne însoțește în toate etapele procesului. Credem cu tărie în proiectul nostru și suntem încrezători că va oferi servicii care vor acoperi nevoi importante, dar încă neacoperite ale IMM-urilor.” declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

SPACEPLUS la nivel național

Speedwell își dorește să transforme SPACEPLUS într-un brand cu acoperire la nivel național, cu locații în cele mai mari orașe din România. Primul depozit este localizat în zona de nord-vest a Bucureștiului, în proximitatea ieșirii spre autostrada A1 cu  are acces direct către centrul orașului.

Primele spații SPACEPLUS pot fi pre-închiriate prin intermediul website-ului.  Clienții au posibilitatea de a calcula costurile de închiriere în timp real și pot consulta structura de preț transparentă.

Proiectul este dezvoltat în cooperare cu partnerul belgian LCV. Pentru închirierea spațiilor de depozitare, Speedwell colaborează cu Dunwell, agenție imobiliară specializată în brokeraj industrial.

Proiectul SPACEPLUS dovedește maturizarea continuă a pieței imobiliare industriale din România și vine la momentul potrivit, ajutând afacerile în creștere să își desfășoare activitatea în spații moderne și sigure. Această abordare era necesară de ceva vreme și suntem încrezători că piața va profita de această oportunitate și va determina creșterea în mai multe locații, în București și în toată țara” a declarat Daniel Cautis, Managing Partner al Dunwell Industrial Brokerage.