Home Automotive SSI SCHÄFER, expertul global în universul soluţiilor de intralogistică

SSI SCHÄFER, expertul global în universul soluţiilor de intralogistică

SSI SCHÄFER, expertul global în universul soluţiilor de intralogistică

SSI SCHÄFER este o afacere de familie care a luat naştere în anul 1937 în Germania. Cu peste 50 de filiale deschise în toată lumea, SSI SCHÄFER este un partener puternic şi de încredere.

Fie că este vorba despre comerţ (Retail), producţia si distribuţia bunurilor de larg consum (FMCG), industrie sau furnizarea de servicii logistice, produsele companiei germane sunt prezente pe toate continentele, unde îşi îndeplinesc într-un mod profesional şi eficient sarcinile pentru care au fost create. SSI SCHÄFER, în calitate de contractor general, le oferă clienţilor săi – prin companiile subsidiare – soluţii complete şi personalizate pentru toate tipurile de depozit, atât pentru cele manuale, cât şi pentru cele automatizate complet sau doar parţial.

SSI SCHÄFER îşi sprijină și îndrumă clienţii pe parcursul întregului ciclu de viaţă al sistemului, începând cu planificarea și implementarea, și ulterior cu întreţinerea întregului sistem de intralogistică.

LogiMat® – lift interior vertical, soluţia ideală pentru depozitarea și colectarea compactă a pieselor/materialelor de mici dimensiuni

Principiul de depozitare

LogiMat® poate fi comparat cu un dulap cu sertare, supradimensional, care conţine două rânduri de sertare (un rând în faţă și un rând în spate). Între cele două rânduri există un lift care, pe baza comenzilor operatorului, aduce în poziţia din faţă tăvile în/din care trebuie să se facă colectarea și/sau depozitarea pieselor/materialelor.

Avantajele dumneavoastră cu liftul vertical LogiMat®

–       asigură o creștere a performanţei de până la 20 % datorită designului său ergonomic

–       reduce livrările incorecte datorită procesului automatizat

–       reduce timpul de parcurgere a distanţei pentru depozitare, precum și a celui alocat pregătirii comenzilor (colectare) cu mai mult de 70%

–       crește viteza de colectare între șase și zece ori, datorită procesului automatizat

–       reduce în mod semnificativ spaţiul de depozitare necesar, comparativ cu sistemele de depozitare tradiţionale

–       reduce cheltuielile pentru energie și depozitare, datorită designului său foarte compact

–       are o structură modulară și se adaptează cu ușurinţă la condiţiile/cerinţele dumneavoastră.

De ce LogiMat®?

Acest sistem este dezvoltat pe baza unei tehnologii performante, fiind extrem de ușor de utilizat. Datorită componentelor proiectate ergonomic, LogiMat® este perfect integrat în gama de produse SSI Schäferergonomics@ work®. Numeroasele opţiuni oferă clienţilor nostril flexibilitate și posibilitatea unor dezvoltări ulterioare. Sistemul de control sofisticat poate fi suplimentat cu pachetul software LogiSoft şi/sau integrat cu sistemul ERP existent.