Home Logistics Depozitare Un nou proiect de success marca SSI SCHÄFER în România

Un nou proiect de success marca SSI SCHÄFER în România

Un nou proiect de success marca SSI SCHÄFER în România

Companiile producătoare de componente pentru industria auto, agricultură sau industria aeronautică sunt recunoscute pentru rigoarea procesului de selecţie al furnizorilor.

Aceleași standarde de calitate stringente care se aplică fiecărei componente produse în fabricile acestora, indifferent de localizarea pe glob, de la proiectarea constructivă până la producţie și distribuţie, le sunt cerute și furnizorilor de produse și servicii, astfel încât să existe aceeași calitate și consistenţă pe întregul lanţ de aprovizionare. Mai mult, se așteaptă ca furnizorii să demonstreze un angajament pentru practici de mediu responsabile – în conformitate cu standardele de sănătate și siguranţă – și o filozofie de producţie de excelenţă care să se alinieze cu viziunea, valorile și obiectivele companiilor.

Pentru echiparea cu rafturi a depozitului aferent unei noi unităţi de producţie din judeţul Prahova, unul dintre cei mai importanţi producători de componente de transmisie a mișcării destinate clienţilor din industria automotive, echipamentelor agricole a încheiat un contract cu filiala locală a producătorului german de soluţii intralogistice SSI SCHÄFER.

“Ne așteptăm la aceeași rigoare din partea furnizorilor care oferă produse și servicii oricărei unităţi de producţie, de oriunde din lume. SSI SCHÄFER România ne-a oferit soluţiile de care aveam nevoie, la standardele cerute. Brandul este unul recunoscut pentru calitatea, robusteţea și rezistenţa în caz de cutremur a sistemelor de rafturi. De asemenea, existenţa unei echipe locale care a dat dovadă de implicare și care ne poate oferi consultanţă și suport ethnic dacă întâmpinăm probleme, ne oferă siguranţa alegerii unui partener în care putem avea încredere” declară reprezentaţii companiei producătoare.

“Producţia rafturilor pentru paleţi este una dintre competenţele SSI SCHÄFER și graţie expertizei și know-howului de care dispun, specialiștii companiei le pot furniza clienţilor consultanţă pentru alegerea celei mai bune soluţii pentru a eficientiza procesul de depozitare a paleţilor. Achiziţia rafturilor pentru paleţi nu este un lucru care ar trebui lăsat la voia întâmplării, rafturile pentru paleţi trebuie să răspundă nu doar unor cerinţe de calitate ridicată din partea clienţilor, ci trebuie să respecte și legislaţia în vigoare P100/2013 mai ales în ceea ce privește calculul și 01 a structurilor metalice. SSI SCHÄFER România a pus la dispoziţia clientului breviarul de calcul structural detaliat pentru elementele ce alcătuiesc sistemul de rafturi pentru paleţi tip PR600, precum și breviarul de calcul avizat MLPAT” spune Cristian Orvas, Sales Manager SSI SCHÄFER Romania.

Calitate la standarde germane

Soluţia tehnică propusă şi aleasă de către specialiștii companiei din Prahova a fost sistemul de rafturi de depozitare pentru paleţi tip PR 600. Sistemul se remarcă prin varietatea configuraţiilor care pot fi realizate, de la rafturi cu suporturi longitudinale, rafturi drive-in sau front to-back, pentru a oferi capacitate maximă de depozitare, ocupând cât mai puţin spaţiu posibil. Structura metalică a fost asamblată și calculată la sarcina maximă per palet de 1.000 kilograme, cu un grad de încărcare maximă de 100% pe nivelul de depozitare. Design-ul special, materialele de înaltă calitate și ușoare au avut ca rezultat o foarte bună stabilitate a rafturilor. Datorită gamei extrem de variate de produse disponibile în portofoliul său, de la sisteme de logistică, soluţii de depozitare sau sisteme software, SSI SCHÄFER România va extinde colaborarea cu acest client și pe alte tipuri de sisteme.

Continutul acestui articol este restrictionat. In cazul in care sunteti abonat al Intermodal&Logistic va rugam introduceti numele de abonat si parola in zonele de mai jos. In cazul in care doriti sa va abonati va rugam sa completati cererea din pagina CUM MA ABONEZ

Existing Users Log In