Home Logistics Depozitare VGP Romania construiește a treia clădire în VGP Park Bucharest North (A3)

VGP Romania construiește a treia clădire în VGP Park Bucharest North (A3)

VGP Romania construiește a treia clădire în VGP Park Bucharest North (A3)

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a început construcția celei de-a treia clădiri în VGP Park Bucharest North (A3), arată un comunicat de presă.

Clădirea A are o suprafață de 25 950 mp și are deja doi clienți importanți, care au semnat contracte de închiriere pentru un total de 8.158 mp. Prin intermediul facilităților moderne și sustenabile, clădirea A va oferi spații logistice de înaltă calitate și un mediu de lucru optim pentru clienții săi. Această clădire va fi echipată cu pompe de căldură, asigurând o eficiență energetică ridicată și un impact redus asupra mediului înconjurător. Astfel, s-a eliminat necesitatea utilizării gazului pentru sistemul de încălzire.

VGP livrează clădiri de înaltă calitate, eficiente energetic și prietenoase cu mediul înconjurător, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil și eco-friendly.

Toate clădirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM, reflectând angajamentul companiei față de dezvoltarea durabilă și crearea de spații logistice și industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate clădirile sale noi, VGP își propune să atingă un nivel de clasificare „Excelent”, dar cu minim „Foarte Bun”.

VGP Park Bucharest se dezvoltă pe un teren de circa 250.000 mp și are un potențial total de suprafață închiriabilă de aproximativ 120.000 mp împărțit în 4 clădiri. Parcul oferă chiriașilor flexibilitate în ceea ce privește amenajarea și opțiunile de construcție.

VGP Park Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului. Poziționat exact la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat pentru a asigura accesul facil către centrul orașului, precum și conexiunea perfectă pentru distribuție în jurul Bucureștiului și spre nord, via autostrada A3, către Ploiești și Brașov.

Localizarea parcului, pe lângă beneficiul dat de disponibilitatea forței de muncă din această parte a Bucureștiului, îl face ideal pentru companiile active în logistică, comerțul electronic și comerțul cu amănuntul, fiind totodată o locație ideală cu acces fluid spre centrul orașului pentru distribuția finală (“last mile delivery”).