Home Asociatii profesionale Campanii speciale în cadrul Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Campanii speciale în cadrul Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Campanii speciale în cadrul Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Problemele pe care le întâmpină fermierii și procesatorii din sectoarele de carne și lapte ale României, alături de furnizorii de tehnologii, retail, soluții de finanțare etc., vor face obiectul unor campanii speciale care își vor găsi reflectarea la cea de-a treia ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014, care va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu.

Primul moment special va fi lansarea campaniei Business to Consummer-B2C, ”Hrănește-te cuMINTE, alege CALITATEA” în cadrul căreia va avea loc și lansarea oficială a Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu, în prezența Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Daniel Constantin.

Ședința generală a zilei de 11 iunie va marca una dintre acțiunile campaniei ”Taie TVA la carne!”, organizată și desfășurată de Asociația Pro Agro, împreună cu Asociația Română a Cărnii. Mai precis, domnul Alexandru Jurconi- Președinte Pro Agro, va avea o intervenție in care va prezenta date relevante menite să determine autoritățile să reducă TVA-ul la carne și produse din carne, de la 24, la 5 %.

Punctul central al zilei de 12 iunie va fi masa rotundă care se va desfășura sub genericul ”Riscuri majore: TVA ridicat, evaziune, private label”. La dezbateri vor participa: Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Claudiu Frânc-Președinte FCBR, Ioan Ladoși-Președinte APCPR, Florin Căpățână-Director Corporate Carrefour, Vladimir Mânăstireanu- Președinte ANSVSA, Petruț Stancu și Daniel Biro-Comisari Șefi IGPR, Direcția Antifraudă Agricultură, Industrie Alimentară, Taxe și Impozite și Schimburi Intracomunitare.