Home Companii Toyota Material Handling extinde gama de stivuitoare Toyota Traigo 80

Toyota Material Handling extinde gama de stivuitoare Toyota Traigo 80

Toyota Material Handling extinde gama de stivuitoare Toyota Traigo 80

Toyota Material Handling Europe a lansat în cadrul CeMAT 2014, care se desfășoară zilele acestea la Hanovra, noi modele de stivuitoare cu capacități nominale de 4.0, 4.5 și 5.0 tone, pentru a completa gama de electrostivuitoare Traigo 80-volți cu echipamente dedicate operațiilor grele.

Gama completă de electro stivuitoare Toyota Traigo 80 (modele între 2.0 t și 5.0 t) acoperă o varietate de aplicații: de la depozitarea în culoare înguste cu modele mai compacte de stivuitoare, până la manipularea sarcinilor grele în condiții dure de lucru, cu ajutorul celor mai noi modele de mare tonaj. Noile electrostivuitoare sunt mai productive, mai sigure și mai eficiente în consumul de energie.

Modelele de 4.0 până la 5.0 tone oferă o mai mare productivitate, ca urmare a îmbunătățirii vitezei de deplasare până la 18 km/h, o accelerare mai puternică și o ridicare mai rapidă a furcilor, având ca rezultat creșterea cu 15% a numărului de paleți manipulați, comparativ cu modelele precedente. Noua gamă include un model cu sarcina nominală de 5.0 tone la un centru de greutate de 600 mm – având capacități reziduale mai mari și fiind ideal pentru ridicarea sarcinilor lungi sau operarea cu atașamente grele.

Construite cu sistemul unic în lume Toyota System of Active Stability (SAS), un șasiu foarte rezistent și un compartiment ergonomic pentru operator, aceste stivuitoare sunt foarte fiabile în aplicații grele și excelează prin vizibilitate de jur imprejur. Mai mult, echipamentele lucrează cu un nivel al consumului de energie îmbunătățit cu până la 22% față de modelele anterioare.