Home FMCG Caroli Foods închiriază un depozit logistic în Pitești Industrial Park, proiect dezvoltat de Globalworth Industrial

Caroli Foods închiriază un depozit logistic în Pitești Industrial Park, proiect dezvoltat de Globalworth Industrial

Caroli Foods închiriază un depozit logistic în Pitești Industrial Park, proiect dezvoltat de Globalworth Industrial

Caroli Foods Group, liderul pieței produselor preparate din carne, cu o fabrică de profil în Pitești, încheie un parteneriat cu Globalworth. Caroli închiriază un depozit de aproximativ 6.800 mp în Pitești Industrial Park, un proiect dezvoltat sub umbrela Globalworth Industrial, pentru o perioadă de 10 ani.

 Noul proiect al Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară al Globalworth, deține o multitudine de funcționalități gândite și stabilite împreună cu partenerul de business, Caroli Foods Group. Centrul logistic este situat în Oarja, județul Argeș, la doar 10 km de Pitești, pe autostrada A1.

  “Suntem onorați că o companie lider în industria sa ne-a ales pentru a-și construi depozitul central din România. Pe lângă spațiile de depozitare, am asigurat și amenajarea spațiilor cu zone de temperatură controlată, o direcție în care Globalworth Industrial a început să se dezvolte tot mai puternic. Avem atât zone refrigerate (cu temperatură controlată de 0/5 grade Celsius), cât și zone congelate (cu temperatură controlată între -22 și -24 de grade Celsius). Perioada de închiriere semnată pentru următorii 10 ani reprezintă încrederea pe care partenerul ne-a oferit-o și noi, la rândul nostru, îl asigurăm că toate eforturile noastre se vor îndrepta spre continuarea și consolidarea acestui parteneriat valoros. Îi mulțumim echipei Caroli Foods Group și îi dorim bun-venit în comunitatea Globalworth Industrial”, a declarat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Accent pe eficiența lanțului logistic

În urma dezvoltării noastre constante în România, ne propunem să răspundem eficient la cerințele tot mai mari ale clienților noștri, prin investiții într-un centru logistic nou și modern. Astfel vom îmbunăți competitivitatea operațiunilor și  ne vom extinde baza logistică existentă cu un nou depozit de ultimă generație, situat în proximitatea fabricii noastre de la Pitești, cu sprijinul partenerilor noștri – Globalworth Industrial. De asemenea, ne vom crește capacitatea de stocare a materiilor prime congelate, cu ajutorul noii unități logistice cu spații cu temperatură controlată. Activitatea acestui nou depozit va fi integrată  în lanțul nostru logistic, astfel încât rutele flotei noastre să fie planificate și executate eficient, iar produsele să ajungă mai rapid la clienții noștri”, a adăugat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Proiectul inovativ, mai ales prin spațiile cu temperatură controlată amenajate la cele mai înalte standarde, va fi livrat în prima parte a anului 2022.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se întinde pe o suprafață de peste 261.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 95%, în diferite zone din România, cum ar fi Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești și Timișoara. Printre proiectele care consolidează activitățile de logistică și ale companiei se numără Pitești Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Park, Timișoara Industrial Park, Industrial Park West Arad și Industrial Park West Oradea.