Home Companii Cel mai mare distribuitor din Oltenia intră pe segmentul HORECA Food

Cel mai mare distribuitor din Oltenia intră pe segmentul HORECA Food

Cel mai mare distribuitor din Oltenia intră pe segmentul HORECA Food

Nitela Impex, cel mai important distribuitor din zona Olteniei, activ în judeţele Dolj, Olt și Mehedinţi, și-a extins gama de servicii oferite clienţilor și pe zona produse alimentare congelate și refrigerate.

Alături de divizia Nestle Ice, unde are o experienţă de 11 ani, Nitela a demarat în luna mai a acestui an Nitela HORECA Food. „În prima etapa ne-am extins și am asigurat condiţii de depozitare pentru produse alimentare refrigerate și congelate în propriul depozit compus din 9 celule cu o  suprafaţă totală de 570 mp” a declarat George Piţigoi, Director Dezvoltare și Risc, Nitela Impex.

Pentru acest nou business, Nitela a încheiat parteneriate cu furnizori precum Patiline, Smithfield, Ifantis, Cyrom, Oceanis Seafood, Romco și alţii, care pe lângă vasta experienţă în domeniu, produc sau importă produse care corespund nivelului de calitate menţinut de companie și prin celelalte divizii. Gama de produse alimentare distribuite de Nitela  prin divizia HORECA FOOD cuprinde carne congelată (pasăre, porc, pește), patiserie congelată, legume congelate sau fructe de mare.  Distribuţia se realizează cu o flotă de 11 autoutilitare cu temperatură controlată, dintre care 6 autovehicule de 3,5 tone și 5 unităţi de 7,5 tone. “Începând cu anul 2017 mare parte din produsele distribuite vor fi importate direct astfel vom asigura preţuri accesibile la o calitate superioară, dar vom avea ca parteneri și producători din România care respectă calitatea dorită de compania noastră. În paralel suntem în negocieri și pentru parteneriate logistice cu mai mulţi producători și importatori. De asemenea, în viitor ne dorim să dezvoltăm și o divizie de legume-fructe proaspete” spune George Piţigoi.

Nitela Impex are în portofoliu diviziile de Bere, Romaqua&Băuturi, Alimentare, Horeca și Nestle Ice și acoperă peste 90% din piaţa de Horeca din Oltenia, unde colaborează cu cei mai mari producători și importatori. Compania numără 300 de angajaţi, depozite cu o suprafaţă totală de 10.000 mp și o flotă formată din 92 de autoturisme, 74 de autoutilitare (6 TIR de 23 tone; 12 autocamioane de 10 tone; 20 de autoutilitare între 5 și 7 tone; 36 autoutilitare între 3 și 5 tone).