Home Logistics Comerț international Conferința Națională ALB Romania, cel mai relevant eveniment dedicat industriei de leasing

Conferința Națională ALB Romania, cel mai relevant eveniment dedicat industriei de leasing

Conferința Națională ALB Romania, cel mai relevant eveniment dedicat industriei de leasing

ALB România împreună cu Govnet Conferences, organizează Conferința Națională ALB România, Asociația Societăților Financiare – ediția a XIII-a, pe 21 noiembrie 2017 la Hotel InterContinental București, cu începere de la ora 9:00.

Evenimentul reprezintă cea mai relevantă manifestare dedicată companiilor din industriile de leasing și credit de consum, care, împreună cu specialiștii din departamentele juridic, financiar-contabil și logistică, dar și reprezentanții autorităților, clienților și colaboratorilor, vor dezbate provocările și așteptările precum și direcțiile viitoare de dezvoltare a sectorului instituțiilor financiare nebancare.

Conferința va reuni cu acest prilej reprezentanți ai Consiliului Patronatelor Bancare din România, în persoana domnului Sergiu Manea – Președinte, și reprezentanți ai Asociației Societăților Financiare ALB România, în persoana domnului Bogdan Spețeanu – Președinte Industria de Leasing și domnului Bruno Leroux – Președinte, Industria de Credit de Consum, UniCredit Leasing – Mircea Cotiga, CEO, Impuls Leasing – Răzvan Diaconescu, Director General, Idea Leasing – Liviu Șerban, Managing Director, Schoenherr – Adriana Radu, Partener, Mihai Leu – Sportiv de Performanță și ai Uniunii Nationale a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România UNSICAR, reprezentanți ai Asociației Române a Brokerilor de Credite ARBC etc.

Dezbaterea va atinge subiecte referitoare la evoluția industriei de leasing financiar și a industriei de credit de consum, impactul pe care noile reglementari BNR il vor avea asupra sectorului instituțiilor financiare nebancare, precum și demersurile legislative în protecția consumatorului de servicii financiare la nivel național.

O altă temă extrem de actuală ce va fi dezbătută de către specialiști se va referi la modificările aduse de implementarea directivei europene privind distribuția de asigurări.

Se va discuta și despre regulamentul general privind protecția datelor, precum și modificări și riscuri identificate în regulamentul general privind protecția datelor.

Partenerii conferinței sunt: BCR Leasing, EOS KSI Romania, Fire Credit, Garanti Leasing, iCap, Idea Leasing, Impuls Leasing, Schoenherr, Țiriac Leasing, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing.

Pentru mai multe detalii, accesați: http://www.govnet.ro/Conferinta-Nationala-ALB-Romania-2017.