Home Logistics Depozitare DB Schenker închiriază 8.500 mp în VGP Park Braşov

DB Schenker închiriază 8.500 mp în VGP Park Braşov

DB Schenker închiriază 8.500 mp în VGP Park Braşov

DB Schenker îşi extinde operaţiunile din centrul ţării prin închirierea a 8.500 mp în VGP Park Braşov. Suprafaţa este compusă din două spaţii de depozitare şi cross-dock, soluţii personalizate pe cerinţele specifice ale furnizorului de logistică şi transport. 

VGP a închiriat 7.000 mp pentru spațiu de depozitare și 1.500 mp pentru cross-dock, informează compania într-un comunicat. Spațiul de logistică a fost pregătit pentru rafturi tip VNA (Very Narrow Aisle / culoar foarte îngust) și este prevăzut cu sistem de sprinklere în raft, pe întreaga suprafață, iar cel de cross-dock este prevăzut cu 14 dock-uri de camion  plus 1 drive-in, ceea ce înseamnă aproape un dock la 100 mp.

VGP Park Brașov se întinde pe o suprafață de 315.000 mp și va cuprinde peste 140.000 mp de spații logistice și industriale. Trei clădiri, cu o suprafață totală de 55.000 de mp, au fost deja livrate, iar o clădire, cu suprafața de 20.000 mp, se află în construcție și va fi livrată anul acesta. Clădirea care găzduiește DB Schenker este certificată prin metoda de evaluare BREEAM cu clasificarea Excelent.

O nou chiriaș de calibru se alătură portofoliului nostru de clienți, odată cu DB Schenker, și suntem mândri că un reper global specializat în servicii de transport și logistică a ales VGP Park Brașov. Satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât putem oferi, alături de soluții performante, personalizate, tehnologii ce garantează alinierea cu cele mai noi cerințe internaționale referitoare la afacerile sustenabile”, spune Cristian Vlădescu, Commercial Manager, VGP Romania.

Prezența în centrul țării, prin spațiul pus la dispoziție de VGP Park Brașov, cu facilități de ultimă oră, ce asigură elemente esențiale pentru activitatea noastră – eficiență, rapiditate, eliminarea timpilor de așteptare – are un rol important în ecosistemul global al companiei noastre. Am ales VGP Park Brașov având garanția unui partener ce furnizează servicii de top”, declară Adrian-Ioan Dumitru, Head of Contract Logistics, DB Schenker în România.

VGP Park Brașov se află în apropierea drumului european E68, în centrul zonei industriale a Brașovului. Brașov înregistrează cea mai rapidă creștere a portofoliului VGP din România, ceea ce reflectă nevoia pe termen lung de construcții de clasă A în jurul unităților de producție din partea de vest a orașului. Regiunea Brașovului este una dintre zonele din România care oferă suficientă forță de muncă pentru companiile de producție în dezvoltare rapidă prezente aici, care au încurajat intrarea pe piață de noi furnizori.