Home Intermodal Elogistics Corporation – Servicii integrate pentru transportul containerizat de mărfuri

Elogistics Corporation – Servicii integrate pentru transportul containerizat de mărfuri

Elogistics Corporation – Servicii integrate pentru transportul containerizat de mărfuri

Elogistics Corporation, cu sediul în Constanţa, și-a început activitatea în anul 2019 și este unul dintre cei mai noi furnizori de servicii integrate de transport containerizat rutier și feroviar de mărfuri de pe piaţa din România.

Prin parteneriatele încheiate cu furnizorii săi de transport rutier, compania asigură o flotă extinsă de camioane. Planurile de dezvoltare vizează creșterea parcului de semiremorci, prin achiziţie și închiriere de la partenerii locali, acestea fiind disponibile în fiecare terminal intermodal din ţară.

Compania intermediază și servicii de transport containerizat feroviar din Portul Constanţa către terminalele intermodale din ţară. Printre colaboratorii Elogistics se numără câteva dintre cele mai importante linii maritime din România, clienti direcţi, dar și companii de freight forwarding. “Unul dintre proiectele importante ale anului 2020, îl reprezintă noul tren complet cu plecări săptămânale, pe care îl vom lansa în luna noiembrie, operat între Portul Constanţa și zona de vest a ţării. Totodată, un alt proiect în derulare este implementarea unui program ERP, în scopul digitalizării serviciilor noastre, în parteneriat cu Windsoft”, declară Luciana Șoavă, managerul de logistică al companiei.