Home Automotive KIRCHHOFF Automotive a inaugurat fabrica din Argeș

KIRCHHOFF Automotive a inaugurat fabrica din Argeș

KIRCHHOFF Automotive a inaugurat fabrica din Argeș

KIRCHHOFF Automotive a inaugurat pe 8 mai cea de-a doua unitate de producție din România, în comuna Căteasca, județul Argeș.

Noua fabrică de presaj, ale cărei competențe de bază sunt tehnologiile de ambutisare și îmbinare, produce peste 90 de tipuri de piese, atât pentru sectorul de autovehicule, cât și pentru cel de vehicule comerciale, pentru clienți precum Volkswagen, Daimler, Ford sau General Motors. Producătorul a investit în jur de 10 milioane de euro în unitatea de producție din Argeș. Aceasta are o suprafață de 3.100 mp, suprafața totală a terenului fiind de 58.000 mp.

Fabrica a fost construită în conformitate cu cele mai recente standarde Lean, iar echipa a implementat sistemul Industry 4.0 în hala de producție.

“Fabrica din Argeș livrează piese stanțate atât pentru locațiile noastre din Europa cât și pentru clienții din Europa de Est. Locația unică permite livrări rapide, iar locația strategică a fabricii joacă un rol crucial datorită proximității sale față de producătorii auto din România și față de autostrada A1, care este parte a Coridorului IV pan-european ce leagă România de Europa” au declarat reprezentanții companiei.

Echipa KIRCHHOFF Automotive din Argeș numără în prezent 40 de angajați.