Home Logistics Depozitare CTP investește 23 milioane euro pentru dezvoltarea unui nou parc industrial în Sibiu

CTP investește 23 milioane euro pentru dezvoltarea unui nou parc industrial în Sibiu

CTP investește 23 milioane euro pentru dezvoltarea unui nou parc industrial în Sibiu

CTP dezvoltă un nou parc în apropiere de muncipiul Sibiu: CTPark Sibiu II. Primul depozit clasa A din proiect este deja ridicat și va putea primi chiriași în circa două luni.

Parcul are o suprafață totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiți 13.200 mp închiriabili. Dintre aceștia, în prezent mai sunt disponibili doar 2.600 mp, restul spațiului fiind deja închiriat către două companii. Investiția în dezvoltarea CTPark Sibiu II va totaliza circa 23 milioane euro. Acesta va avea în total trei clădiri și este situat la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian și în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1.

“Clienții noștri au nevoie de spații logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, așa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepționale și la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul din Sibiu va oferi chiriașilor săi aceeași calitate CTP de care se bucură clienții din București, Brno, Praga sau Budapesta”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Dezvoltatorul mai deține o proprietate în județul Sibiu, CTPark Sibiu I, care a fost finalizat la începutul lui 2018 și are o suprafață totală de 13.400 mp, închiriată de către o companie producătoare de componente auto.

Dezvoltatorul de parcuri logistice și industriale continuă procesul de creștere și în 2019, după ce începutul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei în România: 1 milion mp, suprafață construită în 15 parcuri. Astfel, la începutul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza construcția a 13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preînchiriați.