Home Logistics 3 PL Kuehne + Nagel investește în rețeaua globală de distribuție a vaccinurilor

Kuehne + Nagel investește în rețeaua globală de distribuție a vaccinurilor

Kuehne + Nagel investește în rețeaua globală de distribuție a vaccinurilor

Odată cu inaugurarea hub-urilor pentru logistica aeriană pentru produse din industria farmaceutică și de sănătate din Bruxelles, Belgia și Johannesburg, Africa de Sud, Kuehne + Nagel adaugă două elemente strategice la rețeaua sa globală certificată GxP de locații cu temperatură controlată pentru distribuirea vaccinurilor și a altor produse farmaceutice și medicale.

Noile spații au zone dedicate pentru toate gamele de produse ce necesită temperatură controlată: < -20 ° C, + 2 ° până la + 8 ° C și + 15 ° până la + 25 ° C. În plus, aceste locații au capacitatea de a schimba sau adăuga gheață uscată, după cum este necesar pentru transportul de produse care au nevoie de temperaturi sub -60 ° C.

La Bruxelles, noul hub pentru logistica aeriană este amplasat în centrul Brucargo, lângă aeroportul din Bruxelles, primul aeroport din lume cu o certificare IATA CEIV pharma. Noua locație Kuehne + Nagel are o suprafață de depozitare de 15.546 mp și este complet conectată la unitatea de depozitare pentru produse farmaceutice ce a fost extinsă recent, Geel Contract Logistics, dar și la rețeaua pan-europeană pentru transport rutier KN PharmaChain, administrată din Luxemburg.

În Johannesburg, extinderea centrului logistic KN PharmaChain de pe aeroportul internațional răspunde tuturor cerințelor de manipulare, consolidare și depozitare a mărfurilor cu temperatură controlată și oferă o serie de servicii logistice cu valoare adăugată înainte de distribuția în Africa de Sud sau în Africa.

Kuehne + Nagel are hub-uri care oferă soluții la temperatură controlată în SUA, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Luxemburg, Italia, Franța, Singapore, India, Panama, EAU și Australia.