Home Logistics Curierat și e-commerce Livrări last-mile: EvoMAG intră în parteneriat cu Tazz

Livrări last-mile: EvoMAG intră în parteneriat cu Tazz

Livrări last-mile: EvoMAG intră în parteneriat cu Tazz

EvoMAG intră în parteneriat cu platforma de livrare rapidă Tazz. Astfel, retailerul de produse IT&C oferă cele mai multe opţiuni de livrare rapidă din România pe segmentul său de activitate.

Potrivit comunicatului de presă transmis de EvoMAG, clienţii care comandă în aplicaţia Tazz vor putea intra în posesia produselor vândute de retailerul IT&C în 30 – 90 de minute de la plasarea comenzii. Oferta include peste 2.200 de produse disponibile momentan, inclusiv televizoare (cu diagonale între 80 şi 108 cm), laptopuri, telefoane, monitoare, produse de gaming, componente PC, accesorii etc.

“Intrăm în parteneriat cu Tazz şi deschidem un nou canal de vânzare pentru evoMAG, prin listarea în platformă a celor mai căutate produse IT&C, pe care clienţii le pot primi chiar şi într-o jumătate de oră de la procesarea comenzii. Estimăm că, în primul an de colaborare, evoMAG va livra cu Tazz peste 20.000 de comenzi”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Toate produsele comandate prin Tazz se află în stocul evoMAG şi sunt disponibile imediat. Comenzile pot fi plătite doar online, cu cardul.

“Ne bucurăm că, pe lângă selecţia extinsă de restaurante, supermarket-uri şi magazine, acum putem să punem la dispoziţia clienţilor noştri şi produsele evoMAG. Ultimii ani ne-au confirmat nevoia clienţilor de a primi la ei acasă într-un timp cât mai scurt produsele de care ei au nevoie, de la preparatele de la restaurantele lor preferate, la produse alimentare, gadget-uri sau alte bunuri”, a declarat Alin Şerban, CEO Tazz.

Noul parteneriat se înscrie în strategia de diversificare a opţiunilor de livrare last mile, Tazz fiind cea mai recenta platformă de livrări rapide care intră în parteneriat cu evoMAG.

Pentru anul în curs, retailerul online estimează că vor fi livrate peste 50.000 de comenzi prin toate cele 3 aplicaţii partenere de livrare rapidă, iar peste 100.000 de comenzi vor fi livrate în lockerele easybox, în contextul în care peste 90% dintre comenzi sunt livrare în 24 de ore.