Home Industrii Lufthansa Cargo lansează un serviciu premium pentru transportul vaccinurilor pentru Covid-19

Lufthansa Cargo lansează un serviciu premium pentru transportul vaccinurilor pentru Covid-19

Lufthansa Cargo lansează un serviciu premium pentru transportul vaccinurilor pentru Covid-19

Lufthansa Cargo lansează un serviciu premium, special destinat transportului vaccinurilor pentru Covid-19.

Produsul, denumit Covid-19 Temp Premium poate fi rezervat începând cu 11 ianuarie 2021 și oferă servicii personalizate și complexe pe tot lanțul de transport. Acestea includ monitorizarea constantă a transporturilor și suport after-sales 24/7. În plus, serviciul care poate fi rezervat pentru întreaga rețea a companiei aeriene include acces high priority la capacitarea de transport în combinație cu temperatură controlată și un standard ridicat de securitate.

“Am fost printre primele companii aeriene specializate în transportul de produse medicale și farmaceutice și, astfel, ne bazăm pe mulți ani de experiență. Mulțumită expansiunii recente a infrastructurii la sol, putem procesa volume mai mari și le putem transporta la nivel global, sprijinindu-ne clienții să mențină lanțul de frig al produselor” explică Peter Gerber, CEO al Lufthansa Cargo.

Lufthansa Cargo are o flotă dedicată pentru sectorul farmaceutic ce include 18 aeronave și poate răspunde rapid schimbărilor de pe piață. În 2019, linia aeriană a transportat 100.000 de produse farmaceutice și este acum pregătită și pentru distribuția globală a vaccinului pentru Covid-19.

Lufthansa Cargo a investit sume importante în spații de depozitare la sol pentru produsele la temperatură controlată. Compania are un nou hub pentru produse farmaceutică în Munchen și a extins și îmbunătățit facilitatea din Aeroportul Internațional O’Hare, din Chicago. În plus, Lufthansa Cargo are una dintre cele mai mari rețele la nivel global pentru transportul aerian al produselor farmaceutice, cu peste 200 de stații cu control activ al temperaturii sau suport pentru controlul pasiv, 30 dintre aceste stații fiind deja certificate CEIV Pharma.