Home Logistics Depozitare Maracana închiriază 5.000 mp în MLP Bucharest West

Maracana închiriază 5.000 mp în MLP Bucharest West

Maracana închiriază 5.000 mp în MLP Bucharest West

Compania de transport și logistică Maracana cu sediul central în Timișoara își extinde activitatea și a închiriat 5.000 mp spații de depozitare în parcul logistic MLP Bucharest West. Facilitatea este programată să fie preluată de noul chiriaș în luna februarie 2021.

MLP Group a fost asistată în închiderea tranzacției de către JLL, companie de servicii imobiliare care se ocupă procesul de închiriere al întregului proiect din România.

Maracana este prezentă pe peste 30 de ani pe piața din România și operează o flotă importantă de vehicule, oferind servicii de transport rutier de marfă intern și international, în țările din Uniunea Europeană și în spațiul extracomunitar. Portofoliul de servicii include transport express, coletărie, transport LTL și FTL, transporturi ADR sau termo și frigorifice.

”Noul contract de închiriere este încă o cărămida la baza  parteneriatului pe care JLL îl are atât cu proprietarul, MLP Group, cât și  cu chiriașul, Maracana. Suntem foarte bucuroși că am reușit să punem din nou împreună două companii importante și să creăm o sinergie între business-urile lor. Acesta este doar începutul parteneriatului dintre MLP Group și Maracana, având în vedere că noul chiriaș are în vedere extinderea activității din MLP Bucharest West cu încă 5.000 metri pătrați”, a declarat Ionuț Grigoraș, consultant Industrial Department JLL Romania. 

Prima fază a parcului logistic MLP Bucharest West are o suprafață de 22.000 metri pătrați, din care 15.000 metri pătrați sunt deja  închiriați.

“Sunt foarte mulțumită de cooperarea cu JLL, care a făcut posibilă finalizarea într-un timp scurt a acestui contract într-o perioadă atât de dificilă. Proiectul din România a fost construit speculativ, de aceea am avut capacitatea de a îndeplini toate așteptările clientului, care a avut nevoie imediată de spațiu. În plus, din perspectiva clienților, amplasarea proiectului este fără îndoială un mare avantaj,” a spus Agnieszka Góźdź, Sales Director MLP Group S.A.

MLP Bucharest West este un parc logistic și destinat activităților de producție care va avea la finalizarea completă a construcției 99.000 metri pătrați. Parcul este localizat într-o zonă cheie din România, la doar 15 km distanță de centrul Bucureștiului, având acces direct la șoseaua de centură și la autostrada A1 . Amplasamentul proiectului este unul dintre cele mai mare avantaje ale acestuia, permițând asigurarea de servicii logistice rapide și eficiente.