Home Logistics 3 PL METRO LOGISTICS devine furnizor independent de servicii logistice

METRO LOGISTICS devine furnizor independent de servicii logistice

METRO LOGISTICS devine furnizor independent de servicii logistice

METRO LOGISTICS, furnizorul de servicii logistice al grupului METRO AG, se poziționează ca operator independent de servicii logistice.

Astfel, METRO LOGISTICS își realiniază strategia și își completează portofoliul tradițional de servicii ce include achiziții, distribuție și servicii de logistică integrată, și o gamă variată de servicii cu valoare adăugată pe piața germană de logistică. Cele nouă centre logistice multi-user din cele opt locații formează o rețea logistică optimă care astăzi oferă servicii pentru companii din mai multe industrii.

“Ne adresăm pieței ca o companie de logistică nou-formată, dar cu 25 de ani de experiență în logistică”, a declarat Armin Köller, CEO METRO LOGISTICS. “Până acum, am operat ca furnizor de servicii pe piața de logistică, dar cu vizibilitate publică limitată întrucât lucram la capacitate maximă pentru a furniza servicii centralizate de depozitare pentru METRO și Real. Pentru noi, dezinvestirea Real a reprezentat semnalul pentru a ne oferi portofoliul de servicii și know-how și către clienți din afara grupului. Am creat o rețea logistică pentru entitățile de retail și magazinele cash&carry ale METRO care deservește procesele logistice dinamice și complexe ale METRO- o rețea pe care acum dorim să o facem disponibilă și pentru alte industrii și clienți”, a adăugat Köller.

METRO LOGISTICS va continua să se ocupe de operațiunile de depozitare și logistica de outbound pentru METRO în Germania și se va ocupa de logistica de inbound a retailerului în Germania, Austria și Elveția.

Ca furnizor independent, compania stabilește noi competențe în domeniul vânzărilor, marketingului, managementul licitațiilor și IT. Compania oferă deja servicii logistice integrate și pentru fluxurile de inbound pentru noi clienți din diferite industii.