Home Centre comerciale Metro și Real vor fi aprovizionate cu ajutorul camioanelor MAN

Metro și Real vor fi aprovizionate cu ajutorul camioanelor MAN

Metro și Real vor fi aprovizionate cu ajutorul camioanelor MAN

Hypermarketurile METRO Cash & Carry și REAL din Germania vor fi aprovizionate, de acum înainte, și cu ajutorul camioanelor MAN.

METRO LOGISTICS Germania a lansat către MAN o comandă de 77 de camioane, dintre care 66 autotractoare MAN TGX 18.400 4×2 BLS și 11 autotractoare TGX 26.400 6×2-2 BL cu semiremorci frigorifice, după un test de patru săptămâni în care compania s-a convins de consumul redus al acestor camioane și de valoarea scăzută a costului de întreținere pe o perioada determinată.

Autovehiculele Euro 6, care vor face parte din flota METRO LOGISTICS, sunt dotate cu un pachet de siguranță compus din: asistență la frânarea de urgență (EBA), sistemul de menținere a benzii de mers (LGS) și controlul vitezei de croazieră (ACC). De asemenea, sistemul MAN de management al presiunii aerului din pneuri contribuie la reducerea consumului de combustibilului. Cu ajutorul sistemului MAN TeleMatics, se va asigura o imagine transparentă asupra valorilor de consum și a managementului flotei. Pentru a întâmpina nevoile șoferilor, camioanele sunt dotate cu pachete de confort, care includ cutia de viteze automată MAN TipMatic, Intarder, precum și scaune pneumatice și climatizate, cu susținere lombară. În plus, aceștia beneficiază de instruire specializată MAN ProfiDrive pentru un condus economic.

Camioanele MAN vor susține activitatea METRO LOGISTICS în toate locațiile depozitelor din Germania, flota companiei cuprinzând, în prezent, peste 150 de autovehicule.