Home Intermodal Rhenus se extinde pe piața de logistică din Ungaria

Rhenus se extinde pe piața de logistică din Ungaria

Rhenus se extinde pe piața de logistică din Ungaria

Rhenus își consolidează poziția în Europa Centrală și de Est prin achiziția companiei maghiare de freight forwarding ITS Logistics Hungary KFT, la doar câteva luni după integrarea cu succes în rețeaua sa a furnizorului de servicii logistice croat Trans Integral d.o.o.

ITS Logistics Hungary KFT este un partener tradițional al Rhenus, colaborând cu succes la numeroase proiecte și construind o relație profesională solidă. Achiziția marchează următorul pas în cadrul parteneriatului, cele două companii urmând să-și combine punctele forte, resursele și expertiza în beneficiul general al clienților.

“Suntem foarte încântați de oportunitățile pe care le aduce această achiziție și așteptăm cu nerăbdare să primim ITS Logistics Hungary KFT în familia Rhenus”, a declarat Patrick Schäffer, CEO al Rhenus Air & Ocean Central-East Europe. “Această mutare ne va permite să răspundem mai bine nevoilor clienților noștri, în special în ceea ce privește serviciile de transport aerian de marfă, extinzându-ne totodată aria de acoperire pe piața maghiară.”

“Intrarea în componența grupului Rhenus marchează începutul unei noi și interesante călătorii pentru compania noastră. Suntem nerăbdători să dezvoltăm în continuare afacerea,” a adăugat Directorul general al ITS Logistics Hungary KFT, Peter Kuzma.

ITS Logistics Hungary KFT este o companie maghiară de transport de marfă cu o experiență de peste zece ani în furnizarea de servicii complete de transport și depozitare pentru clienți din diverse sectoare. Cu sediul în Vecsés, la periferia capitalei Budapesta, se concentrează în principal pe serviciile de expediere aeriană a mărfurilor și pe operațiunile de vămuire. De asemenea, transportul maritim, rutier și feroviar de marfă fac parte din portofoliul de servicii al freight forwarderului maghiar.