Home Companii S-a lansat primul terminal mobil cu Android din România

S-a lansat primul terminal mobil cu Android din România

S-a lansat primul terminal mobil cu Android din România

Furnizorul de soluții pentru retail Magister Software a lansat pe piața din România primul terminal  pentru colectare mobilă de date destinat utilizării în medii agresive specifice depozitelor, retailului modern sau în aer liber, Mobility™ iData 95W.

Dotat cu un procesor ARM Cortex A9 Dual Core la 1 GHz, un RETINA display de 3,5″ cu rezoluția de 640 x 960 pixeli și cu sistemul de operare Android 4.0, Mobility™ iData 95W poate fi utilizat în retail, aprovizionare, distribuție, logistică, managementul depozitelor, aplicații guvernamentale și de utilitate publică. Rezistența la cădere de la 1,5 m și clasa de protecție IP65 garantează utilizarea terminalului în orice tip de mediu, atât în interior, cât și în aer liber.

Noul computer mobil  are un suport 2G/3G dual SIM, WIFI 802.11b/g/n, GPS și cititorul de coduri de bare 1D sau 2D Area Imager. Opțional se poate încorpora și un cititor/inscriptor RFID sau senzor IR. Pentru dezvoltatori sunt disponibile unelte de dezvoltare tipice: Android SDK, JDK, Eclipse, împreună cu un SDK-ul propriu opțional. Totodată, pentru o utilizare optimă în contextul enterprise căruia îi sunt destinate, terminalele Mobility™ iData 95W vor avea pre-instalată aplicația iScan, dezvoltată pentru integrarea ușoară a cititoarelor de coduri de bare sau RFID încorporate. Adaptarea superioară a sistemului de operare Android™ la comunicațiile mobile moderne, precum și interfața multitouch integrată nativ, ce nu mai solicită utilizarea unui pen, reprezintă o garanție a adoptării sale în masă pentru aplicațiile din mediul enterprise.