Home Logistics SAP integrează InstaFreight în propria rețea de transport

SAP integrează InstaFreight în propria rețea de transport

SAP integrează InstaFreight în propria rețea de transport

SAP, lider global în transformare digitală, anunță integrarea serviciilor startup-ului german de transport InstaFreight în cadrul rețelei SAP Logistics Business Network, oferindu-le astfel clienților o gestionare rapidă și eficientă a transporturilor rutiere în Europa. Utilizatorii rețelei SAP Logistics Business Network vor avea astfel acces la peste 12.000 de companii europene de transport.

Prin utilizarea proceselor digitale, expeditorii pot reduce complexitatea în gestionarea relațiilor cu furnizorii de servicii de transport, iar transportatorii își pot reduce efortul administrativ, ambele părți având de câștigat în această perioadă dificilă.

=„Prin colaborarea cu InstaFreight, clienții SAP au acces la o vastă rețea de camioane pentru transport rutier la cerere, rețea aflată într-o continuă creștere. Acest lucru se pliază perfect pe viziunea noastră pentru SAP Logistics Business Network, aceea de a oferi companiilor posibilitatea de a lucra împreună pentru a obține costuri reduse și servicii de transport mai bune, mai eficiente”, a declarat Franz Hero, Head of Digital Supply Chain în cadrul SAP.

Cu o rețea digitală de transportatori rutier, companiile își pot extinde acoperirea și fiabilitatea prin reducerea complexității în cazul expeditorilor și minimizarea eforturile administrative pentru transportatori. Integrarea permite utilizatorilor SAP Logistic Business Network să acceseze sarcinile administrative automate și ofertele instantanee ale InstaFreight, economisind timp și gestionând mai bine costurile ofertelor competitive din toată Europa. Astfel, cu un singur contract, prin intermediul InstaFreight, utilizatorii rețelei SAP Logistics Business Network vor avea acces la peste 12.000 de companii de transport.

„Prin procesele digitalizate end-to-end, care permit transparență maximă, clienții noștri pot economisi timp și bani. Totodată, colaborând cu SAP, lider de piață în soluții software digitale pentru afaceri, continuăm să ridicăm standardele industriei prin inovație”, a spus Philipp Ortwein, co-fondator și Managing Director InstaFreight.