Home Companii Schimbări în top managementul GSK Romania

Schimbări în top managementul GSK Romania

Schimbări în top managementul GSK Romania

Începând cu 1 septembrie, brazilianul Andre Vivan da Silva a preluat funcția de General Manager GSK Romania.

Acesta îi succedă în funcție Barbarei Cygler, care a fost numită Vicepreședinte General Manager în Franța și în Belgia pentru ViiV Healthcare, un joint venture între GlaxoSmithKline și Pfizer.
Andre Vivan da Silva va conduce echipa de management GSK România cu obiectivul de a păstra competitivitatea și performanța la nivel local și de a continua alinierea strategiei la grupul GSK.

Cu o experiență vastă și o înțelegere profundă a industriei farmaceutice și a business-ului GSK, noul general manager al companiei va continua să consolideze abordarea inovatoare privind relațiile dintre industria farmaceutică și profesioniștii și organizațiile din domeniul sănătății implementată în mandatul Barbarei Cygler.

Andre Vivan da Silva a deținut funcția de vicepreședinte Primary Care și Commerical Operations în Italia și a contribuit la creșterea competitivității pe segmentul Primary Care. Acesta s-a alăturat echipei GSK în 2009, ca Specialty Business Unit Director, în Brazilia. În 2012, a fost numit Head of Academy, Commercial Excellence EMA, conducând divizia regională de Operational Planning, Sales și Launch Excellence iar în 2013 a fost numit Head of Business Planning, China. Înainte de a se alătura GSK, Andre a ocupat diferite funcții executive în departamentele comerciale din industria farmaceutică, precum Schering Plough, Organon, Lundbeck și Eli Lilly.

„Sunt onorat de această numire și aștept cu nerăbdare să îmi încep activitatea alături de echipa GSK România. Piața din România este extrem de competitivă și industria farmaceutică se confruntă cu câteva provocări, dar și cu o serie oportunități. GSK este o prezență puternică în România și vom continua să implementăm soluții inovatoare și schimbări în modelul de business care vor contribui la creșterea încrederii pacienților în industria farmaceutică și, în mod special, în GSK. În timpul mandatului voi continua să îndeplinesc misiunea noastră și voi face tot posibilul pentru a susține promisiunea GSK de a crește speranța de viață a românilor și de a-i ajuta să realizeze mai multe, să se simtă mai bine și să trăiască mai mult.”