Home Solutii SSI SCHÄFER, expertul global în universul soluţiilor de intralogistică

SSI SCHÄFER, expertul global în universul soluţiilor de intralogistică

SSI SCHÄFER este o afacere de familie care a luat naştere în anul 1937 în Germania. Cu peste 50 de filiale deschise în toată lumea, SSI SCHÄFER este un partener puternic şi de încredere.

Fie că este vorba despre comerţ (Retail), producţia si distribuţia bunurilor de larg consum (FMCG), industrie sau furnizarea de servicii logistice, produsele companiei germane sunt prezente pe toate continentele, unde îşi îndeplinesc într-un mod profesional şi eficient sarcinile pentru care au fost create. SSI SCHÄFER, în calitate de contractor general, le oferă clienţilor săi – prin companiile subsidiare – soluţii complete şi personalizate pentru toate tipurile de depozit, atât pentru cele manuale, cât şi pentru cele automatizate complet sau doar parţial. SSI SCHÄFER îşi sprijină și îndrumă clienţii pe parcursul întregului ciclu de viaţă al sistemului, începând cu planificarea și implementarea, și ulterior cu întreţinerea întregului sistem de intralogistică.

WAMAS® – sinonim pentru Warehouse Management System

Cu cei peste 700 de angajaţi din departamentul de dezvoltare software, compania SSI SCHÄFER este unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi implementatori de sisteme de administrare a depozitului şi a fluxului de materiale din lume. Dorind să vină în sprijinul clienţilor companiei cu soluţii IT moderne pentru controlul şi optimizarea proceselor de depozitare în timp real, specialiştii de la SSI SCHÄFER au creat software-ul de logistică pentru depozit WAMAS®.

Chiar dacă ne referim la un depozit manual, semi-automatizat sau complet automatizat, WAMAS® controlează şi optimizează toate procesele logistice din depozite, contribuind în principal la administrarea fluxurilor de marfă, reducerea stocurilor şi a costurilor de operare.

În plus, pe lângă cele standard, WAMAS® oferă un spectru extins de funcţionalităţi suplimentare, individualizate, opţiuni flexibile şi ușor adaptabile, care pot fi configurate în funcţie de necesităţi.