Home Logistics Stivuitoarele Toyota cu SAS in test comparativ

Stivuitoarele Toyota cu SAS in test comparativ

Un test independent pentru stivuitoare de patru marci bine cunoscute a demonstrat stabilitatea exceptionala a motostivuitorului Toyota Tonero, dotat cu Sistemul Activ de Satbilitate al Toyota (Toyota SAS).
Testul a fost facut de o organizatie independenta pentru testari, numita Union Technique de l’Automobile, du Motocycle et du Cycle (UTAC) la solicitarea primita din partea Toyota Material Handling Europe (TMHE), cel mai bun partener in domeniul solutiilor pentru manipularea sarcinilor.
TMHE a solicitat acest  test pentru a demonstra dedicarea companiei in sustinerea afacerilor pentru implementarea unor medii de lucru sigure, sanatoase si productive, oferind produse de manipulare sarcini, servicii si solutii de cea mai inalta calitate.
Conditiile de testare au urmarit indeplinirea unui standard European aflat inca la nivel de propunere in ceea ce priveste stabilitatea laterala in miscare. Desi toate cele patru stivuitoare au indeplinit conditiile testului independent, doar motostivuitorul Toyota Tonero a atins un scor excelent la toate cerintele.
Stabilitatea stivuitoarelor este un factor cheie de siguranta, si aceste rezultate la test demonstreaza ca stivuitoarele Toyota cu SAS sunt cele mai bine dotate dintre toate stivuitoarele testate pentru a ajuta la reducerea costurilor cu operatorul si deteriorarile bunurilor rezultate in urma accidentelor prin rasturnarea echipamentelor.

Stabilitate exceptionala pentru stivuitoarele Toyota cu SAS
Organizatia independenta pentru testari UTAC a supus unui test patru stivuitoare comun intalnite, cu caracteristici standard, inclusiv modelul Toyota Tonero. Conditiile de testare s-au bazat pe o norma Europeana aflata in stadiul de propunere, actualmente in discutie.
Toyota Tonero a trecut testul cu brio, depasind limitele standardului propus – si celelalte modele de stivuitoare testate – in cadrul unui test conceput pentru masurarea stabilitatii laterale in miscare.
Oferind caracteristici excelente de stabilitate, Toyota SAS poate ajuta la prevenirea accidentelor, a ranirilor si a deteriorarii bunurilor. Pierderea stabilitatii laterale duce la rasturnarea stivuitorului, aceasta fiind cauza majora a accidentelor si ranirilor serioase cu stivuitorul si este cea mai mare cauza a fatalitatilor rezultate din accidentele cu stivuitoare, conform unor statistici publicate de U.S. National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH).1
“La Toyota Material Handling Europe, suntem increzatori ca va putem ajuta in afaceri prin implementarea unor medii de lucru sigure, sanatoase si productive, oferind produse de manipulare sarcini, servicii si solutii de cea mai inalta calitate.” a declarat Anthony Nadalin, TMHE Product Marketing Manager Stivuitoare. “Asa cum demonstreaza acest test, Toyota SAS ajuta la mentinerea stabilitatii stivuitoarelor nostre, protejand operatorii, bunurile si echipamentele in sine. SAS se adreseaza costurilor din doua domenii cheie – costurile cu operatorul si costurile cu deteriorarile, care impreuna insumeaza peste 70% din costurile de operare pe toata durata de functionare a stivuitorului dvs. Toyota SAS poate ajuta la reducerea riscului de accidente cu stivuitoarele, protejandu-va angajatii si bunurile.”

SAS: sase caracteristici unice care ajuta la protejarea operatorilor si a bunurilor
Datorita cresterii interesului, in Europa, pentru siguranta la locul de munca, SAS iese in evidenta ca fiind tehnologia care reduce in mod activ riscul aparitiei unui accident si minimizeaza costurile la manipularea sarcinilor. Fiind intalnit numai la stivuitoarele Toyota, SAS monitorizeaza constant modul de operare al stivuitorului si corecteaza automat cand sesizeaza factori care pot conduce la instabilitatea echipamentului sau a sarcinii
acest sistem dinamic, patentat, include 10 senzori, 3 mecanisme de acţionare şi un controler. . Cele şase funcţii avansate ale sale lucrează ca un tot unitar pentru siguranţa operatorilor şi a bunurilor – şi creşterea productivităţii
Sunt sase functii avansate SAS: cilindru blocare balans, control unghi inclinare fata catarg, control viteza inclinare spate catarg, sincronizator virare si control furci, precum si reducerea vitezei la virare functie care se regaseste la electrostivuitoarele Toyota cu 3-roti.