Home Automotive AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT revine în 2023 la Sibiu! Primii speakeri anunțați

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT revine în 2023 la Sibiu! Primii speakeri anunțați

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT revine în 2023 la Sibiu! Primii speakeri anunțați

AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT, eveniment dedicat factorilor de decizie și profesioniștilor din supply chain-ul industriei automotive din Europa de Est, revine pe 9-10 martie 2023 la Sibiu!

Primii trei speakeri care se alătură evenimentului sunt Jian Huang, Vice President Global Supply Chain Management FRÄNKISCHE; Rosen Daskalov, CEO, Founder& Owner SIN CAR și Lucie Brklová, Strategical Logistics Manager KIEKERT, care va susține un MasterClass pe tema planificării și optimizării de stocuri.

De la pierderile de producție cauzate de lockdownuri și războiul din Ucraina, până la multiplele crize din lanțurile de aprovizionare – lipsa de componente și materii prime, prețuri de transport exorbitante, lipsă de capacitate de transport, lipsă de forță de muncă și până la inflație sau criza energetică, industria automotive a trecut printr-un proces de transformare și redefinire de la ultima conferință AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT.

Tema centrală a celei de-a cincea ediții a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT este The Future Link by Link și tratează, printre altele, subiecte precum reziliența lanțurilor de aprovizionare în noua realitate; globalizare vs. regionalizare și impactul recentelor crize în strategiile marilor producători;  strategii S&O și regândirea conceptului just-in-time; digitalizarea și creșterea performanțelor în supply chain; noua generație de profesioniști în supply chain și competențele viitorului.

Ce aduce nou AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2023?

  • Hacking Logistics – primul hackathon de logistică dedicat studenților din universitățile de profil din țară.

Deoarece credem în puterea creativă a minților tinerilor și a muncii în echipă, pentru cea de-a 5-a ediție a AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT aducem primul Hackathon Logistic din România și provocăm studenții să găsească soluții la probleme vechi și noi ale lanțului de aprovizionare.

În echipe de 3-4 membri, studenții vor avea la dispoziție 8 ore pentru a găsi o soluție la provocarea dată de juriu.

  • CEO Talks – Un sector în tranziție: direcții de dezvoltare ale industriei automotive în Europa de Est

Într-un panel de discuții, împreună cu factorii de decizie de la OEM și furnizori de rang 1 din Europa Centrală și de Est, dezbatem impactul economic și geo-politic pe care actualele evenimente îl au asupra pieței auto, factorii perturbatori, modul în care companiile își mențin competitivitatea, dar și cum sunt planificate investițiile pe termen lung, într-un mediu cu tot mai multe sancțiuni economice.

Pentru detalii legate de înscriere și modalități de promovare în cadrul evenimentului, contactați Mădălina Kerestely la  madalina@intermodal-logistics.ro  sau  +40 726 172 417