Home Intermodal Cea mai mare flotă de camioane Mercedes-Benz din 2015, achiziţionată de Dolo Trans Olimpic

Cea mai mare flotă de camioane Mercedes-Benz din 2015, achiziţionată de Dolo Trans Olimpic

Cea mai mare flotă de camioane Mercedes-Benz din 2015, achiziţionată de Dolo Trans Olimpic

Dolo Trans Olimpic este compania care a achiziţionat cea mai numeroasă flotă din 2015 de la Mercedes-Benz România: 79 de unităţi au fost deja livrate în 2015, iar alte 45 de unităţi urmează să fie furnizate în 2016. Compania încheie astfel anul 2015 cu o flotă de 146 de camioane.

Consumul şi fiabilitatea au contribuit decisiv în sprijinirea deciziei de achiziţie a modelelor din flota Dolo Trans Olimpic, dar şi sistemul de service-uri autorizate din România şi din Europa.

„Am testat în paralel mai multe modele de la mai multe companii şi dintre toate acestea Mercedes-Benz Actros a ieşit cel mai bine în ceea ce priveşte consumul. Au contribuit la decizia noastră seriozitatea şi calitatea serviciilor companiei, astfel că am ales să ne extindem flota cu unităţi Actros“, a declarat Cristian Dolofan, director general Dolo Trans Olimpic.

Dolo Trans Olimpic a debutat în piaţa românească de transport de mărfuri pe distanţe lungi spre finalul anului 2011, cu o flotă de cinci camioane de mărfuri generale şi alte trei transportoare auto. În 2014, compania cu sediul în Piteşti a reuşit o cifră de afaceri de 38 de milioane de lei, iar astăzi compania numără 171 de angajaţi. Flota Dolo Trans Olimpic este una tânără, îndeplinind norme de poluare Euro 5, Euro 5 EEV şi, majoritar, Euro 6. Brand-ul principal din flota auto este Mercedes-Benz, cu modele de camioane din gama Actros şi Atego, în diverse specificaţii.

Pentru 2016, compania pregăteşte un nou sediu, în care va investi în total peste 13 milioane de lei, şi care va fi dedicat mai ales spaţiului pentru birouri administrative. De asemenea, compania mai are deschise un service RAR multimarcă, un service autorizat LOHR şi o tinichigerie. Pentru anul viitor este în pregătire şi o vopsitorie care să completeze actuala ofertă.