Home Companii Gefco, solutii pentru sectorul de electrocasnice

Gefco, solutii pentru sectorul de electrocasnice

Grupul GEFCO şi GEFCO România au organizat împreună o conferinţa dedicată soluţiilor dezvoltate pentru sectorul de electrocasnice. Françoise HERIOU – Corporate Market Line Manager şi Christophe DE KORVER – Managing Director GEFCO România, au prezentat studii de caz operate la nivel atât global cât şi  regional. 

Urmând trendul ascendent al companiei din ultimii ani, GEFCO România a înregistrat în 2011 o creştere de 88% în acest sector.  “Suntem o companie care activează de 7 ani pe piaţa din România şi de-a lungul timpului am lansat numeroase servicii de înaltă calitate, consolidând astfel încrederea clienţilor noştri.  Alături de celelalte domenii în care operăm, sectorul de electrocasnice reprezintă un segment important pentru compania noastră. În 2011, am înregistrat o creştere semnificativă, operând 1600 de camioane doar pentru sectorul de electrocasnice, din cele 20.000 de camioane operate per total. Piaţa de electronice şi electrocasnice evoluează constant, de aceea urmărim în permanenţă să ne menţinem la nivelul cerinţelor pieţei lansând servicii logistice performante care să răspundă nevoilor specifice clienţilor noştri.” – Christophe De Korver, Managing Director GEFCO Romania.

Pentru sectorul de electronice şi electrocasnice, GEFCO oferă o serie de servicii de transport şi logistică, precum:

  • Soluţii de transport pentru cantităţi de la 10kg la camion complet
  • Garantarea timpului de tranzit pentru fluxurile de aprovizionare
  • Optimizarea fluxurilor la ieşirea din fabrica, datorită reţelei
  • GEFCO Gestiune Sezonieră

Serviciile de management de transport în aval pentru mărfuri fragile sunt dedicate producătorilor de electrocasnice din România cu exporturi în Franţa, Polonia şi Germania şi cu distribuţie pe piaţa locală, în hypermarketuri şi către retaileri. Pentru aceşti clienţi, GEFCO oferă soluţii de urmărire a fluxurilor, indicatori de performanţă / calitate. De asemenea, GEFCO oferă, atât training-uri speciale pentru şoferii de camioane şi şoferii de stivuitoare pentru a gestiona mărfurile în situaţii specifice, cât şi stivuitoare adaptate special pentru a încărca şi descărca anumite tipuri de electrocasnice.

Un alt serviciu GEFCO este cel de soluţii personalizate oferit, în special,producătorilor de electrocasnice cu afaceri pe piaţa rusească. Pentru aceştia, GEFCO a conceput o soluţie completă de transport ce include fluxurile de import/export şi procedurile vamale.

În 2012, GEFCO va continua să-şi dezvolte şi să-şi îmbunătăţească în permanenţă soluţiile dedicate produselor electrocasnice, precum transport multimodal, exporturi spre Orientul Mijlociu şi fluxuri în amonte.