Home Companii GEFCO deschide filiala in Bulgaria

GEFCO deschide filiala in Bulgaria

Grupul GEFCO îşi consolidează prezenţa în Europa Centrală şi de Est, prin filiala deschisă în Sofia, Bulgaria. Datorită poziţiei sale geografice, Bulgaria funcţionează ca un punct strategic între Europa de Vest, Turcia şi Orientul Mijlociu, facilitând fluxurile distribuţiei de automobile în Europa. GEFCO Bulgaria este condusă de Aleksander Raczynski. GEFCO aduce expertiza sa din domeniul logisticii auto în BulgariaFondată în 2011, filiala GEFCO Bulgaria a furnizat deja o gamă largă de servicii, inclusiv servicii în domeniul distribuţiei de automobile.

Filiala a deschis intr-un timp foarte scurt un centru de distribuție de automobile în Lozen, la sud-est de Sofia, unde vehiculele sunt depozitate înainte de a fi distribuite.Această filială a semnat primul său contract cu Sofia France Auto (SFA), importator oficial Peugeot în Bulgaria.

GEFCO Bulgaria este partener logistic exclusiv pentru distribuţia de vehicule gestionată de către SFA pe piaţa internă.Printre clienţii filialei se numără şi Citroën, Volkswagen şi General Motors. În continuare, GEFCO Bulgaria intenţionează să-și dezvolte activităţile de transport maritim şi aerian, inclusiv conexiuni maritime între Bulgaria şi Orientul Mijlociu, respectiv Orientul Îndepărtat. Punct de intersectie strategic şi un important nod în reţeaua GEFCO

Filiala din Bulgaria a început să opereze noi fluxuri din Europa în ianuarie 2012, în special din Marckolsheim şi Blyes (Franţa), de la Kolin (Republica Cehă), de la Trnava (Slovacia), Atessa (Italia) şi Izmit (Turcia). “Situată între filialele din România şi Turcia, GEFCO Bulgaria ajută cooperarea strânsă dintre aceste ţări şi promovează traficul comercial îndreptat spre Europa”, explică Aleksander Raczynski.

GEFCO acoperă 15 ţări din Europa Centrală şi de Est, Asia Centrală şi Orientul Mijlociu.