Home Logistics Ambalare INATECH Packaging, noul chiriaș al CTPark Oradea Cargo Terminal

INATECH Packaging, noul chiriaș al CTPark Oradea Cargo Terminal

INATECH Packaging, noul chiriaș al CTPark Oradea Cargo Terminal

INATECH Packaging, cel mai mare distribuitor de ambalaje pentru protecție și materiale pentru izolații din România, este cel mai nou chiriaș al în CTPark Oradea Cargo Terminal, singurul parc industrial din România cu un terminal cargo aerian.

Compania a închiriat de la CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, o suprafață de aproximativ 2.300 mp de spații de depozitare și birouri.

Cristian Bădescu este unul dintre tinerii antreprenori de succes ai României, care în 2010 a lansat conceptul de „Complete Packaging Provider” prin intermediul companiei INATECH Packaging și a magazinului online www.inatech-shop.ro. De-a lungul timpului a adăugat branduri ca Isoteckline (www.isoteckline.com) și Ifoam Ag (www.ifoam.ro). Cu o creștere exponențială de la an la an, în 2022 a trecut deja de pragul a 6,5 milioane de euro.

INATECH Packaging furnizează o gamă variată de ambalaje pentru protecție, cu livrare rapidă din stoc, având o echipă de peste 50 de angajați și o capacitate de aproximativ 200.000 de tone de marfă livrată anual.

„INATECH Packaging intră într-o nouă etapă de dezvoltare, astfel încât relocarea într-un parc industrial premium, precum CTPark Oradea Cargo Terminal, a fost un pas natural, pentru care avem planificate investiții de peste 150.000 de euro. Din Oradea acoperim zona de vest a țării, iar recent am câștigat clienți în Ungaria si Austria. Livrăm în maxium 48 de ore oriunde în țară pentru jucători din diverse industrii: producători de componente auto, de componente electronice, producători de mobilier, dar acoperim și zona de e-commerce”, a declarat Cristian Bădescu, fondatorul INATECH Packaging.

Oradea-hub logistic regional

Ne bucurăm să anunțăm un nou chiriaș în CTPark Oradea Cargo Terminal, un proiect unic în România pentru care interesul potențialilor rezidenți a fost extrem de mare încă de la debutul proiectului. INATECH Packaging este o companie românească de succes, care dovedește că Oradea poate fi un hub regional și pentru piețe precum Ungaria și nu numai”, a declarat Oana Tănase, Asset Manager în cadrul CTP.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Dunwell Industrial Brokerage.

Cu INATECH Packaging am ținut legătura de-a lungul anilor și ne-am bucurat când au venit cu această cerere către noi, știind că proiectul CTP de la Oradea li se va potrivi foarte bine. Comunicarea cu ambele părți a fost una excelentă, ne bucurăm că suntem parte a acestui proiect și ca, încă o dată, am reușit să oferim cea mai bună soluție de depozitare celor de la Inatech”, au afirmat reprezentanții Dunwell Industrial Brokerage.

 CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea. Proiectul include numeroase elementele de infrastructură specifice finalizate într-un timp record, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

CTP mai deține în județul Bihor și parcul industrial CTPark Oradea North, amplasat pe Calea Borșului, în Oradea, și CTPark Salonta, aflat în curs de extindere în Salonta, oraș care va beneficia de conexiune directă cu autostrada M44 din Ungaria prin intermediului noului drum expres DX Oradea-Arad. În ultimii ani, CTP și-a consolidat poziția ca unul dintre principalii investitori imobiliari din zona de vest a țării, având, de asemenea, parcuri industriale și în Timișoara, Arad, Ineu și Caransebeș.

În România, CTP deține o suprafață totală de 2,3 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta.