Home Companii Isuzu, lozul câștigător din portofoliul EVW Holding

Isuzu, lozul câștigător din portofoliul EVW Holding

Isuzu, lozul câștigător din portofoliul EVW Holding

EVW Holding, unul dintre cei mai importanți importatori de vehicule comerciale din România, a reușit în 2013 să includă în portofoliul său, brandul internațional Isuzu.

Compania a avut astfel posibilitatea de a-și completa portofoliul și de a pune la dispoziția clienților și partenerilor săi o gamă completă de vehicule comerciale. Prin introducerea brandului Isuzu Seria N (3,5 – 7,5 tone), EVW Holding a reușit să acopere și segmentul de piață 3,5 – 7,5 tone, care până acum era reprezentat doar prin brandul de tradiție DAF.

Deși Isuzu nu este un brand cu tradiție pe piața românească, acesta a reușit să se impună ușor în fața unor competitori mai cunoscuți. Calitățile incontestabile precum robustețea, simplitatea și fiabilitatea, alături de consumul scăzut de combustibil, l-au propulsat în topul preferințelor clienților.

Vehiculele Isuzu Seria N se remarcă prin rezistență în condiții de exploatare maximă, reușind astfel să se adapteze oricărei misiuni de transport, și au sisteme avansate de securitatea activă și pasivă. Cabinele sunt bine antifonate și confortabile, iar motoarele sunt mai puternice și mai eficiente. Gama Isuzu N este disponibilă în 9 submodele diferite, care se pot plia pe nevoile de business ale clienților, și anume: L35 Adaptor, N35 Crew H, N35 H, N35 F, N35 K, P50 H, P60 H, P75 H, P75 M.

În 2013, EVW  Holding a reușit să livreze  44 de vehicule Seria N, care au dus la înregistrarea unei cifre de afaceri de peste 1 milion de euro. Pentru 2014 compania și-a propus să contabilizeze minim 60 unități livrate și să devină, astfel, cel mai important dealer de vehicule Isuzu din România.